- Motosikleti
- Cruiser
Tamamdır çok teşekkür ederim arkadaşımBu reflektörlü çantalar terletir. Sırtında ve göğüsünde sürekli çanta taşıyor gibi olacaksın, önümüz yaz çekilmez olur. Çok da görünebilirlik açısından sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Yeleklerin kaliteli olanları motosikletli polis gibi görünmenizi sağlar. Motür biraz da polis motürünü anımsatıyorsa sizi aynadan polis sanarlar ve trafikte bazı yollar kolayca açılır. Ancak 1000-1500 tl bu yeleklere vermeye değer mi, bence değmez. Bunlarda montun üzerine giyildiğinde plastik malzemeden yapıldığı için terletecektir. Montun hava geçirgenliğini azaltacaktır.
Reflektörlü şerit şeklinde olan, benim ve @Memcoş48 'in de kullandığı ürünler hem uygun fiyatlı, hem de terleme konusunda diğer ürünlere göre daha kullanışlıdır. Motosiklette az yer kaplar. Bu ürünü satın almanızı tavsiye ederim.
![]()
Duymak istediklerimi duydum, benzer şeyleri hem kullanıyorsunuz hem de memnunsunuz. Bunlar satın almam için yeterli sebepler
Ayrıca fotoğrafta "Socar" ı görünce Ebulfez Elçibey'i anmadan edemeyeceğim, ruhu şad olsun.