A101 Apec ps5 125 cc motosiklet alınır mı?

Merhabalar. Başlıkta bahsettiğim motor Apec ps5 125 cc a101de şuanda satışta ve fiyatı 34.999TL. Vade farksız 6 ay taksit seçeneğide mevcut. Kuryelik için düşünüyorum. Bu fiyata artık 50cc motosiklet bulunmuyor. Siz ne dersiniz tecrübeli arkadaşlar tavsiye verebilirse mutlu olurum. İyi forumlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Bireysel arada markete carsıya gitmek icin kullanılabilir belki ama kuryelik yapılamayacağını düsünüyorum.

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Apec ps5 olduğuna emin misiniz fotoğraftaki ön jantta disk yok, ps5 yazınca diskli bir motosiklet çıkıyor.

Ön arka kampana motor alınmaz, 60-70 giderken bile durmakta zorlanırsınız.

Motosikleti
CB650R
Yakın tarihte bu modellere bakıyorum. sarı sitede 40 bine 12 taksit yapıyorlar. Şimdi sizin linke girdim 35 bin ama stok yok. Kronik problemleri ve montaj hataları bi hayli fazla. Eliniz anahtar tutmuyorsa iş görmez

Bu motorla değil kuryelik yapmak fırına ekmek almaya giderken bile düşünmek lazım. Bu ara, Tvs ntorq motosikleti güzel fiyattan veriyorlar. 65 bin rakam taksit olayı da var. Geçen sene bile bu rakamlara vermiyorlardı. Muhtemelen 2024 model stokları eritmek içindir. Seçeneklerinin arasına ekleyebilirsin.

Apec ps5 125cc kullanan biri olarak söylüyorum

40 bin tl ye a101 den sıfır aldım.
Ben aldıktan sonra 33 e düşmüş tekrar yedek olarak alacaktım stokta kalmamıştı.

• Motosikleti 0 km aldım şuan 4 bin de ve servisten garantiden çıkarttım kendim yağ değiştiriyorum, çünkü neden olmasın :D
  • Motosikletin kronik egzoz dağıtma problemi haricinde (duyumlar o yönde bende öyle bir şey olmadı şuana kadar) hiç bir sorunu yok.
    110 rahat yapıyor (telefondan gps ölçmedim)
  • Küçük olduğu için atik bir scooter görenler 50lik sanıyor ama ışıklarda 125cc lere kadar saplayabiliyoruz hauhaha :D
  • Hiç sorun yaşamadım almayın diyenlerin aksine ben alınması taraftarıyım.
  • Servisi çöp, şurda grenajlar tam oturmamış diyorum fabrikasyon öyle diyorlar.
  • 40 bin gören kuryeler var bu scooter ile, bazıları yapılmaz demiş ama kime neye göre? şaşkınım.

Parçaları ucuz
Bir honda kadar tabi kaliteli değil onlar kadar sorunsuz da olmaz ama 4 bin km geldim bana mısın demedi
Motosikleti de bu arada 52lt çanta taktım + artçım var nerdeyse rodaj dahil hiç tek binmedim hafif zorluyorum yani

SONUÇ:

ALINIR PAŞAM.
BU PARAYA BAŞKA MARKA BAKMA BİLE
EN AZINDAN PARÇASI VAR SERVİSİ VAR.
SERVİSİ GEÇ PARÇASI VAR

Şimdi şöyle bişey de var arkadaşlar motora sahibim diye motoru yükseltmiyorum ben burda. ulen motor 35k sıfır fiyatı 35 lira ney de bu motoru övecem. Ama ben hiç sorun yaşamadım gözünüz kapalı alın derim

Benim de gözüm, PS6 modeline kaymıyor değil. Çarşı pazar iş görsün yeter benim için fazla bir beklentim yok.

alınır da a101 den alınmaz. evrak kürek işleri uğraştırıyor. aynı fiyatı bayiler de veriyor genelde, direkt bayiden alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar