Knmaster Lp200 lastik şişiricinin rezalet bir ürün olması

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Geçen sene kasım gibi 1400'e alacaktım. Sonradan araya bir şeyler girdi almadım. Geçenlerde Trendyolda indirim + kuponla daha düşük fiyatla aldım. Keşke daha önceden alsaydım dedim. Haftada 1 motorun lastiklerini, uzun yola çıkmadan arabanın lastiklerini, sık sık bisiklet lastiklerini şişirdim. Bence ihtiyaç bir ürün. Petrol ofislerinde her zaman kalibre edilmiş olmuyor pompalar. Bi de gidene kadar lastik vs ısınıyor.

Motosikleti
D400
Geçen sene kasım gibi 1400'e alacaktım. Sonradan araya bir şeyler girdi almadım. Geçenlerde Trendyolda indirim + kuponla daha düşük fiyatla aldım. Keşke daha önceden alsaydım dedim. Haftada 1 motorun lastiklerini, uzun yola çıkmadan arabanın lastiklerini, sık sık bisiklet lastiklerini şişirdim. Bence ihtiyaç bir ürün. Petrol ofislerinde her zaman kalibre edilmiş olmuyor pompalar. Bi de gidene kadar lastik vs ısınıyor.

aynı şeyi bende yaşadım; 1000 e geldi geçen sene. yıllarca boş boşuna benzinliklerde işkence çekmişim.

bi de güzel ülkemin cahil insanları yüzünden benzinlikler problem. Adam markete tuvalete gidecek, hava pompasının önüne park ediyor.

birkaç kez atıştım da hangi birisine anlatacaksın ki.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben xioami şarjlı pompayı 250 liraya mı ne almıştım zamanında.
Geçen sene ucundaki sibopa takılan parçanın dişleri zedelendi tutmamaya başladı , hortumu ayrıca amazonda bulmuştum 280 lira verip aldım, pompanın kendisi bu kadar değildi dedim. bir de içindeki lityum piller zayıflamıştı, iki tane lityum pil aldım, bu pilleri puntolamak lazım lehim tutmaz deyip puntolama aleti de alınca yaptığım masraf yeni pompa fiyatını geçti aslında. pilleri de yenileyince yeni gibi oldu ama benim bu bir şeyleri tamir edicem inadıyla yenisinden fazla masraf yapma hastalığım fenaymış. :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ben xioami şarjlı pompayı 250 liraya mı ne almıştım zamanında.
Geçen sene ucundaki sibopa takılan parçanın dişleri zedelendi tutmamaya başladı , hortumu ayrıca amazonda bulmuştum 280 lira verip aldım, pompanın kendisi bu kadar değildi dedim. bir de içindeki lityum piller zayıflamıştı, iki tane lityum pil aldım, bu pilleri puntolamak lazım lehim tutmaz deyip puntolama aleti de alınca yaptığım masraf yeni pompa fiyatını geçti aslında. pilleri de yenileyince yeni gibi oldu ama benim bu bir şeyleri tamir edicem inadıyla yenisinden fazla masraf yapma hastalığım fenaymış. :)

Sadece o puntolama aleti için bile değer.

Hiçte yanlış yapmamışsın, günümüzde neredeyse evdeki hanıma kadar pilli oldu herşey 😁 İleride bolca lazım olur .

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sadece o puntolama aleti için bile değer.

Hiçte yanlış yapmamışsın, günümüzde neredeyse evdeki hanıma kadar pilli oldu herşey 😁 İleride bolca lazım olur .
Evet, her şey pilli oldu. Puntolama aleti de her eve lazım aletlerden biri.
Geçen bizdeki dyson süpürgenin pilleri eskimişti, değiştireyim diye söktüm, uyanıklar pil bittğinde devre kartında bozulan bir chip koymuşlar, yan pil hücrelerini yenilediğinde de kırmızı ışık yakmaya devam ediyor. Uğraşmadım, mcburen orjinal batarya aldım. Benzerini yazıcı üreticileri de yapıyorlar, kartuşlara chip koyuyorlar kaç sayfa yazdğını sayıyor, mürekkep doldursan bile chip'de o sayı kaldığı için boş kabul ediyor yazmıyor. Çok üçkaatçı oldu, hepsi kapitalizmin oyunları. :mad:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar