Polis tabletten plakayı sorguladığında hangi bilgileri görür?

Motosikleti
KTM Duke 125
Polis tabletten plakayı sorguladığınca motorun kaç cc olduğunu görebilirmi daha önce çevirmeye girmedim merak ettim

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Görür tabii. Boşuna masraf yapıp revizyon işlerine girmeyin.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ruhsatınızda ne yazıyorsa muhtemelen tablet ekranında da o çıkıyordur.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Ruhsatı geç motosikletle alakalı bambaşka şeyleri de görebiliyorlar :D

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırdır, 390 kelle motor falan mı taktın motora yoksa:)

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
On sene önce motorcunun bile kaç si si olduğu görülebiliyordu. Teknoloci çok gelişti.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tablet diyip geçme...

Geleceği bile görür. ;)

Bu tür şeyleri merak etmem ama bunu ben de merak ettim şimdi.
Şimdiye kadar girdiğim bütün çevirmelerde en fazla ilgili memurlar 30 saniye içinde kontrolümü yaptılar.
Şimdiye kadar tek bir problem bile çıkmadı. 30 yıldır araç kullanıyorum.
Trafik sigortamı, muayenemi ve araç bakımımı hiç aksatmadım. 1 kere trafik sağ farım yanmadığı için beni durdurdu. Onda da yedeğim vardı.
Yola çıkarken de farım çalışıyordu. Yolda bozulmuş. Değiştirdim. Yoluma devam ettim.
Belki biz fark etmiyoruz ama trafik polisleri ( veya diğer kontrol yapan kişiler) günde yüzlerce insan kontrol ediyorlar. Yılda binlerce. Bir noktadan sonra suçlu musun değil misin, gizlediğin bir şey mi var anında anlıyorlardır. Bunu sürücü için söyledim.
Motosiklet içinse mecburen tablete bakıyorlardır.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu tür şeyleri merak etmem ama bunu ben de merak ettim şimdi.
Şimdiye kadar girdiğim bütün çevirmelerde en fazla ilgili memurlar 30 saniye içinde kontrolümü yaptılar.
Şimdiye kadar tek bir problem bile çıkmadı. 30 yıldır araç kullanıyorum.
Trafik sigortamı, muayenemi ve araç bakımımı hiç aksatmadım. 1 kere trafik sağ farım yanmadığı için beni durdurdu. Onda da yedeğim vardı.
Yola çıkarken de farım çalışıyordu. Yolda bozulmuş. Değiştirdim. Yoluma devam ettim.
Belki biz fark etmiyoruz ama trafik polisleri ( veya diğer kontrol yapan kişiler) günde yüzlerce insan kontrol ediyorlar. Yılda binlerce. Bir noktadan sonra suçlu musun değil misin, gizlediğin bir şey mi var anında anlıyorlardır. Bunu sürücü için söyledim.
Motosiklet içinse mecburen tablete bakıyorlardır.
Biraz da tip, duruş ve yaşla ilgili bu işler. Polis/Jandarma bana bakıyor ekipman tam, yaş da 46, motor da halim selim bir şey "bu adam it, uğursuz değildir" diyor, zorlamıyor.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bir noktadan sonra suçlu musun değil misin, gizlediğin bir şey mi var anında anlıyorlardır.
Karakolluk olduğum zamanlarda bahçe kapısından giren vatandaşın hangi iş için hangi büroya geldiğini %85-90 oranında tahmin edebiliyordum. Arkadaşlarla bahse girip cigara (yandan çarklı Marlboro) ütmüşlüğüm vardır. Tablet daha yeni yeni dağıtılıyordu o zamanlar. 🥱
745b9a04488783c6a7ff7f7818262e37.jpg

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Biraz da tip, duruş ve yaşla ilgili bu işler. Polis/Jandarma bana bakıyor ekipman tam, yaş da 46, motor da halim selim bir şey "bu adam it, uğursuz değildir" diyor, zorlamıyor.
Halbuki bilmiyorlar ki katlanır plakalı, borazan egzozlu, kıyma makinası bir ER6 yatıyor garajda... 😈 😈 😈

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Halbuki bilmiyorlar ki katlanır plakalı, borazan egzozlu, kıyma makinası bir ER6 yatıyor garajda... 😈 😈 😈
Yok o ER6'yı da Ekim başı çekme belgeli olarak sattım. Satın alan da parçalayıp satmayı umdu ama hala ufak tefek şeyler hariç bir şey satabilmiş değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar