Furş takımı

Arkadaşlar merhaba
Geçenler de kendim yapamayağım için ustaya gidip furş takımı değiştirttim ama haftada bir gevşiyor tak tak ses yapıyor motoru eskisi gibi yatıramaz olduk neden gevşiyor da sıkmak durumunda kalıyorum sürekli başka bir yönetimi varmıdır bilgilerinizi bekliyorum

Ayarlama somunu ile üstündekini sıkıştırma somununu kontra yaparsan gevşememesi lazım. Baktın olmuyor loctite sürün.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Ayarlama somunu ile üstündekini sıkıştırma somununu kontra yaparsan gevşememesi lazım. Baktın olmuyor loctite sürün.
Fiberli somunda iyi bir alternatif, benim Hero titremeyi pek sever ama attığım fiberli somunların gram gevşediğini görmedim. Hatta geçen arabanın sağ viraj demirini tutan somun düşmüş dönerken ses yapıyordu sağı da solu da fiberli somunla tutturduk.

Motosikleti
Ns200 15"
Fiberli somunda iyi bir alternatif, benim Hero titremeyi pek sever ama attığım fiberli somunların gram gevşediğini görmedim. Hatta geçen arabanın sağ viraj demirini tutan somun düşmüş dönerken ses yapıyordu sağı da solu da fiberli somunla tutturduk.
Furş yatağına fiberli somun takmak doğru bir şey değildir.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
O boyda fiberli somun oluyor mu?
Resmini at bakalım eksik taktığı bir şey var mı?

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Furş yatağına fiberli somun takmak doğru bir şey değildir.
Doğrudur, orasıyla herhangi bir sorunum olmadığı için fiberli somun takmak gibi bir müdahalede bulunmadım. Belki çalışır diye alternatif olarak sundum. Hatamı düzelttiğin için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar