Tank Pad nasıl sökülür?

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Tankpadi soktum elimle ama altinda oldukca igrenc izler kaldi yarin wd40 ile temizleyecez sanirim ardindan iyice yagini alip yenisini yapistiracagim.
Benim motorda aldığımda sonradan yapıştırma krom çıta vardı ama çıta bazı yerlerinden kalkmıştı. Bende elimle çektim ama arkada siyah süngeriyle birlikte yapışkanı kaldı. Eğer yüzey metal ise sağlam bir plastik ile kazınabilir. Ben dikiş makinesi iğnesinin kutusunu kullanmıştım, dükkanda ondan bol bir şey yok zaten. Tabi kaynar suyla ıslattığım bir bezle oraya bir güzel masaj yaptım ve ıslağıyla kazıyarak kabasını aldım. Kalan bantları da ince işçikle kazıyarak hallettim. Geride hiç iz kalmadı. Kısaca kazıyabileceğin bir plastik, Islak bez ve yeterince zamanla o izleri bir güzel çıkartırsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dostum tank padi ısıtarak çıkarman gerekiyor eğer altında yapışkan parçaları kalırsa sentetik tiner yardımı ile boyaya zarar vermeden çıkarabilirsin https://www.grippatch.com.tr/ bu markayı incelemenizi öneririm sökerken takarken problem yaşamayacağınız motorunuzun boyasına kesinlikle zarar vermeyen malzemelerden oluşuyor ürünler
Beni de oltaya getirdin iyi mi, harbi niye hortlattın bu konuyu? Daha güncel konu yok muydu hortlacak?

Son düzenleme:
Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Kullandığım bir ürün. Motosiklet üzerinde değil ama bali ile yapıştırdığım bir PVC'yi bile çıkarttı, kesinlikle tavsiye ederim.

Selsil Etiket Sökücü.

Bu markanın devre temizleme spreyini kullanmıştım. Bu da onun gibi başarılıysa fiyatı bedava.

F54

beni de motorun orj tank pedi gıdıklıyor sök beni git yenisini al diye
siyah renk hiç güzel durmuyor bence

Motosikleti
Yamaha XJ6 Diversion F
wd40 kutsal sprey. boynun tutulunca boynuna sıkarsın bel ağrısına beline kabız olunca malum yere :silent: .

herşeyin çözümü wd40 :queen:
wd 40 boyayı da sökebilir. en temiz iş olarak selsil etiket sökücü öneririm stickera sıkıp 1-2 dakika nüfuz etmesini bekledikten sonra çizmeyecek bir nesne veya tırnağınızla kaldırırsanız mis gibi olur. kendi motorumda kullandım.

jreb75a.jpg
5bdg8h6.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar