Benim motorda aldığımda sonradan yapıştırma krom çıta vardı ama çıta bazı yerlerinden kalkmıştı. Bende elimle çektim ama arkada siyah süngeriyle birlikte yapışkanı kaldı. Eğer yüzey metal ise sağlam bir plastik ile kazınabilir. Ben dikiş makinesi iğnesinin kutusunu kullanmıştım, dükkanda ondan bol bir şey yok zaten. Tabi kaynar suyla ıslattığım bir bezle oraya bir güzel masaj yaptım ve ıslağıyla kazıyarak kabasını aldım. Kalan bantları da ince işçikle kazıyarak hallettim. Geride hiç iz kalmadı. Kısaca kazıyabileceğin bir plastik, Islak bez ve yeterince zamanla o izleri bir güzel çıkartırsınTankpadi soktum elimle ama altinda oldukca igrenc izler kaldi yarin wd40 ile temizleyecez sanirim ardindan iyice yagini alip yenisini yapistiracagim.
Beni de oltaya getirdin iyi mi, harbi niye hortlattın bu konuyu? Daha güncel konu yok muydu hortlacak?dostum tank padi ısıtarak çıkarman gerekiyor eğer altında yapışkan parçaları kalırsa sentetik tiner yardımı ile boyaya zarar vermeden çıkarabilirsin https://www.grippatch.com.tr/ bu markayı incelemenizi öneririm sökerken takarken problem yaşamayacağınız motorunuzun boyasına kesinlikle zarar vermeyen malzemelerden oluşuyor ürünler
Az iç her zaman iç diyosunben sabahları bi tatlı kaşığı wd40 içiyom
Bu markanın devre temizleme spreyini kullanmıştım. Bu da onun gibi başarılıysa fiyatı bedava.Kullandığım bir ürün. Motosiklet üzerinde değil ama bali ile yapıştırdığım bir PVC'yi bile çıkarttı, kesinlikle tavsiye ederim.
Selsil Etiket Sökücü.
![]()
Selsil Etiket Sökücü 200ml - Fiyatı, Yorumları
Etiket Sökücü 200ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
wd 40 boyayı da sökebilir. en temiz iş olarak selsil etiket sökücü öneririm stickera sıkıp 1-2 dakika nüfuz etmesini bekledikten sonra çizmeyecek bir nesne veya tırnağınızla kaldırırsanız mis gibi olur. kendi motorumda kullandım.wd40 kutsal sprey. boynun tutulunca boynuna sıkarsın bel ağrısına beline kabız olunca malum yere :silent: .
herşeyin çözümü wd40 :queen: