ZX-4R mı ZX-4RR mı? Alınır mı? Neden?

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Zx4r ile zx4rr ikiside aynı lokumun laciverti
Kız gibi nazik davranmak gerekiyor motora

Yoksa önce motor sonra ustalar öpüyor 💋

Biri sade lokum biri fındıklı abi :D
Quickshifter ve ayarlanabilir süspansiyon için 90k fark ödemeye değmez diye düşünüyorum. Piste çıkmayacam sonuç olarak, bana o özellikler olmasada olur

Motosikleti
Yamaha XJ6 Diversion F
Yani şehir içi kullanıcam fakat dışarı çıktığım saatlerde trafik yok, birde genel olarak ana yolları kullanıyorum ondan dolayı sıkıntı çıkartcağını düşünmüyorum.
Şehir içinde kullanacaksanız mutlu etmez gibi geliyor bana sürekli üst devir isteyecek. Mt25'imde bu sorunu yaşıyordum motoru alt devirde yürütmek zor oluyordu. Top speed, makas gibi hevesleriniz de olmadığı için piste girmeyecekseniz normal kullanım için aşırıya kaçmış bir tercih olur diye düşünüyorum ama motoru beğenmişsiniz umarım aldığınızda beklediğiniz gibi olur ve sorunsuz kullanırsınız.

Motosikleti
İki Teker Havada
Biri sade lokum biri fındıklı abi :D
Quickshifter ve ayarlanabilir süspansiyon için 90k fark ödemeye değmez diye düşünüyorum. Piste çıkmayacam sonuç olarak, bana o özellikler olmasada olur
Daha önce quickshifter kullandın mı?

Motosikleti
Daha önce quickshifter kullandın mı?

Kullanmadım, ama rahat olduğunu düşünüyorum tabi düz yolda :d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şehir içinde kullanacaksanız mutlu etmez gibi geliyor bana sürekli üst devir isteyecek. Mt25'imde bu sorunu yaşıyordum motoru alt devirde yürütmek zor oluyordu. Top speed, makas gibi hevesleriniz de olmadığı için piste girmeyecekseniz normal kullanım için aşırıya kaçmış bir tercih olur diye düşünüyorum ama motoru beğenmişsiniz umarım aldığınızda beklediğiniz gibi olur ve sorunsuz kullanırsınız.

Evet motor hoşuma gitti, bugün gittim konuştum yanımda çalıştırdılar bi de... ses muazzam 😁

Motosikleti
Quickshifter kullanmış olsaydın direk Zx4rr alırdın

Tercih meselesi tabi, ben çok işime yarayacağını düşünmüyorum o yüzden tek R'lı versiyonunu alacağım inşallah. Motoruma direkt alıcı bulunursa minimum zarar ile kapatacağım konuyu :)

Motosikleti
İki Teker Havada
Tercih meselesi tabi, ben çok işime yarayacağını düşünmüyorum o yüzden tek R'lı versiyonunu alacağım inşallah. Motoruma direkt alıcı bulunursa minimum zarar ile kapatacağım konuyu :)
Kasko yaptırmayı unutma şimdiden hayırlı olsun ☺️
Z moto öpmeyi seviyor tıpkı Korlas gibi 💋

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar