Motosiklet botu/ayakkabısı önerisi

Motosikleti
-
selam dostlar motosiklet bot öneriniz var mıdır racing motor kullanıyorum. bütçe 20k ya kadar çıkabilirim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Racing'e zaten uymaz ama forumdan bot konularını okuyanlar için bir uyarı vereyim. Geçen sene Mayıs gibi Forma Adventure DRY modeli bot almıştım, çok rahat, koruması çok güven veriyor, bütün yaz dağ bayır demeden gezdim kullandım ama ıslakta kullanmamıştım, dün çiseleyen yağmurda motoru Tuvturk'e götürmek için çıktım, benim motor 230 kilo vardır, ağır motoru bahçede döndürürken yerdeki parke taşlarda ayağımın altı kaydı hep, az daha motoru devirecektim, Islak yerde tabanları kayıyormuş. Adv diye geçinen bir markadan beklemezdim, Turturk istasyonu içinde de yerler boyalıydı oralarda da hiç güven vermedi.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Rev'it Ge-Force 2 kullanıyorum rahat, günlük kullanım için de uygun. Fakat cırt cırtı çabuk yıpranacak gibi bilemedim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
evet abi uzun değil ama yine de güzel bilek koruması sağlıyorlar. bir de yaz kış kullanılıyor bu tarz ürünler, uzunları yazın yorar adamı ya..
Ben askerde yazın postal ile bile ayağı terlememiş biri olarak bu botlar yazın bile bana püfür püfür geliyordu. tabi kısa bot daha rahat olur o ayrı. :)
Ama rahatlık-güvenlik seçiminde en güvenlisi olsun dedim. Ne d eolsa 230 kilo motor, ayağımın üzerine devirirsem az canım yansın istedim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gaerne den şaşma..Günlük kullanım içinde uygunlar... Hem kısa hem de uzun modelleri de var..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar