Ehliyet kurs fiyat

Motosikleti
şuanda motorum yok volta vsm sürüyorum
Arkadaşlar bu yaz başına doğru a1 ehliyet almayı planlıyom yaş 16 ehliyet kursunun ortalama ne kadar tutacağını, kurs dışında bi ücret çıkıp çıkmayacağını bide biliyosanız ankara sincan veya çevresinde önereceğniz sürücü kursu varmı a1 için cevap verirseniz çok sevinirim

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
peki sen ehliyeti aldıkdan sonra herhangi biyere başka bişey ödedinmi egmdir falan yoksa 8bine ehliyete yazılın sınavları geçtin ehliyet geldi mi?
önce kursu ödersin sınavına 2 hafta kala kurs senden sınav ücreti ister 2000 falandı en son sınava girer geçersin bankadan harç ödersin o da 4 bin küsür bir şeydi sanırım ondan sonra nüfus müdürlüğüne gidip ehliyete başvurabilirsin bir de e-sınav için de 900 tl alıyorlarmış

Kurs ücreti + harç 4500 falandır harç ekstra ıvır zıvır şeylerde çıkar. Yerine göre değişmekle beraber kabaca 20 yi bulur.

Motosikleti
Cf moto 250 nk
Arkadaşlar bu yaz başına doğru a1 ehliyet almayı planlıyom yaş 16 ehliyet kursunun ortalama ne kadar tutacağını, kurs dışında bi ücret çıkıp çıkmayacağını bide biliyosanız ankara sincan veya çevresinde önereceğniz sürücü kursu varmı a1 için cevap verirseniz çok sevinirim
Fikir vermesi açısından yakın zamanda a ehliyet aldım kurs ücreti 14 000 tl direksiyon sınavı 2000 tl harçlar 4500 civarıydı ve daha önceden ehliyetin yoksa yazılı sınavada gireceksin onuda hesapla

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Sevgili genç kardeşim, arayıp sorsana !?. Ara, de ki "ben şuyum, şuradan arıyorum; Böyle böyle birşey istiyorum, süreç nasıl işleyecek, ne kadar sürecek, ne kadarı size ne kadarı devlete yatırılacak lütfen bilgi verir misiniz" diye...

Hatta pazarlık et, "şu şu adam da sizden aldı, o sebeple ilk sizinle iletişim kurdum, fiyatınızda biraz indirim yaparsanız bunun daha A-Limitsiz ehliyeti var, B-Otomobil ehliyeti var, sizlerle yine görüşebiliriz" diye konuşsana sevgili kardeşim.

Motosikleti
şuanda motorum yok volta vsm sürüyorum
Sevgili genç kardeşim, arayıp sorsana !?. Ara, de ki "ben şuyum, şuradan arıyorum; Böyle böyle birşey istiyorum, süreç nasıl işleyecek, ne kadar sürecek, ne kadarı size ne kadarı devlete yatırılacak lütfen bilgi verir misiniz" diye...

Hatta pazarlık et, "şu şu adam da sizden aldı, o sebeple ilk sizinle iletişim kurdum, fiyatınızda biraz indirim yaparsanız bunun daha A-Limitsiz ehliyeti var, B-Otomobil ehliyeti var, sizlerle yine görüşebiliriz" diye konuşsana sevgili kardeşim.
aklıma geldi oda aramadan önce burdan bilgi alabilirmiyim diye bi soriyim dedim.

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Kurslar tek tek soyluyor hangi giderlerinizin ne zaman olacagini. Ehliyet eline gecene kadar ona buna bi seyler hep oduyorsun 🙂. Genellikle de bi bolgedeki butun kurslar ayni ucreti cekiyor. Birden fazla kursu arayip hepsine fiyat sor, aklindaki sayilar tam sayiyla dogrulanir. Bir de kursa basvurduktan sonra ehliyetin eline gecmesi 2 ayi buluyor. Haziranda baslayayim dersen agustos gibi ancak motora binebilirsin. Ona gore daha erken almayi dusunebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar