Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

Motosikleti
İki Teker Havada
Ünlü Türk Motovlogcu ProSofi 100 lerce videosunu bir gece ansızın sildi
Kanalında sadece 28 adet video bulunuyor

Gerekçe olarak da artık videolardan trafik cezası yazıldığı için açıklama yapmış
Kullandığı her motorun kesici devrini top speed ile ünlenen ProSofi artık top speed videoları çekmiyecek

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
son hız denemeleri merak duyulan bir açığı gideriyordu. program konseptinin bel kemiği son sürat kısmıydı. silinmesi, okadar emeğin kaybolması üzücü. videoların gerekli kırpıla revizyonu ile tekrar yayınlanabileceğini düşünüyorum. komple bırakmaz umarım bu işi.

Bende merak ettiklerimde bakıyordum hangi viteste kaçla gittiğini gösteriyordu oda motor hakkında fikir sahibi olmamızı sağlıyordu kötü oldu. Anladığım kadarıyla o videoların editleri ile uğraşıyor, hız testi kısımlarını kesip sanırım tekrar incelemeler yayınlanacak.

Motosikleti
apec apx7
nasıl oluyorsa motopark tolga ile söyledikleri taban tabana zıt.

Motosikleti
Mondial Grumble
nasıl oluyorsa motopark tolga ile söyledikleri taban tabana zıt.
Motopark tolga skko skko çinli motor överek para kazanıyor çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende merak ettiklerimde bakıyordum hangi viteste kaçla gittiğini gösteriyordu oda motor hakkında fikir sahibi olmamızı sağlıyordu kötü oldu. Anladığım kadarıyla o videoların editleri ile uğraşıyor, hız testi kısımlarını kesip sanırım tekrar incelemeler yayınlanacak.
Ben de öyle düşünüyorum

F54

her videosunu izlemedim ama izlediklerim gayet objektif'ti en azından reklem vs almadan birşeyler yapmaya çalışıyordu o kadar emeğine yazık olmuş
hem yersiz veya dozajı ayarlayamadan eleştirenleri de anlamıyorum TÜRK gençleri birşeyler yapmaya çalışıyor hiç bir bok beceremeyen kendi yaşıtları veya başkaları aşşağıya çekmeye çalışıyor
benimde beğenmediğim bir dünya insan var bunları eleştirip modunu düşürmek yerine hiç izlemiyorum belki bu işlerden para kazanır insan gibi hayatını idame ettirir
keşke bende youtube da içerik üretip para kazanabilsem

Beyler ülkede otoyolda dahi motosiklet icin uygulanan en üst hiz siniri 106 km/h . Bunu yapamayan üc bes motor ya kalmistir ya da kalmamistir.

Neyi merak ediyorsunuz ?????

Son hizi icin motor aliyorsaniz cok yanlis bir acidan bakiyorsunuz mevzuya demektir.
Hangi viteste hangi aralıkta kaçla gidebildiğini de görebiliyorduk konu sadece son hız değil. Mesela 250cc bir motor örnek alalım 80 le giderken yüksek devir çıkıp bağırıyorsa çoğu kişiye gelmez, uzun yolda yorar bu motor gibi referanslar alabiliyorduk.

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Türkçe' mizi katletmişsiniz. .... artık video.... artık top speed.... ?
Okurken beynim yandı, nerede başlıyor nerede bitiyor, konu ne ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bence böyle bir tanımlamaya gerek yok, birçok youtuber ın videolarını izliyorum içlerinde tolga ve nuri uyanıkoğlu en dikkatle dinlediklerim çünkü benim aradığım bilgiyi paylaşıyor. sizler farklı düşünebilirsiniz, belki tolgadan da fazlasını bilebilirsiniz ama denyo demeye yada başkalarının yaptığı gibi hakaret etmeye gerek yok.
Nuri konusundaki görüşlerine katılıyorum. İnceleme videoları da sohbeti de güzel. Sektörle ilgili konular hakkında da güzel konuşuyor ama Tolga bence Nuri ile aynı cümlede yer almamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar