Ceza ödendi ama hala görünüyor

Tenerem ile ,27 Ekim'de 1970 küsür ceza yemiştim ertesi gün ödedim geçen ay da motosikleti sattım lakin şuan borç görünüyor hala
Vergi dairesine dilekçe yazdım
Borcu olan motor zaten satılamaz ki hatta gecikme faizi bile işliyor şuan

O cezalar ödenmiş olsa bile en az bir yıl boyunca sistemde görünür durumda kalıyor. Endişe etmeye gerek yok.

O cezalar ödenmiş olsa bile en az bir yıl boyunca sistemde görünür durumda kalıyor. Endişe etmeye gerek yok.
Sistemde göründüğünü biliyorum da ödenmemiş olarak görünüyor hala hatta bankadan ödeme ekranına girince borcu çıkartıyor öde çıkıyor ödesem yok demeyecek gibi 😅😅😅😅

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Tenerem ile ,27 Ekim'de 1970 küsür ceza yemiştim ertesi gün ödedim geçen ay da motosikleti sattım lakin şuan borç görünüyor hala
O kadar ayılamamışım ki "27 Ekim 1970'de" şeklinde okudum sonradan fark ettim. Evet 1 yıl görünüyor ödenmiş olsa da. Ekim sonunda bir daha bakın görünmüyorsa sorun yok.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Elinizdeki ödendi belgesini kaybetmeyin, VD dilekçenize istinaden düzeltmeyi er geç yapacaktır.

Arabayı devir yaptık 1 sene sonra cezalar geldi. Cezada yeni sahibine değil, eski sahibine geliyor. Vergi dairesi muazzam çalışıyor. Ödedim ödedim bitiremedim.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
nası yani şimdi? olursa ekime, olmazsa nereye kadar?
Te buraya kadar. 🥱
o4hkntd.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar