Tenere 700 vs F900GS vs Tiger 900 Rally Pro

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Çok teşekkürler. :)

Multistrada V2'nin Egzoz sesi ve yüksek devirlerdeki ivmelenmesi güzeldi. Tasarımını zaten beğeniyorum. Ama rahatsız edici bir titreşim vardı. Titreşimden aynalar bulanıklaştı. 5-6 bin devir sonrası sele de titreşim başladı. O fiyat segmentinde benim tercih edeceğim bir motosiklet olmaz açıkçası. 😥
Ben de titreşim olayını merak ediyordum, teşekkür ederim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sene bilmek kaç.

10-11, belki de 12 yaşında falanım.

İngilizceye Fransızım.

"Eye of the Tiger" şarkısı çalıyor radyoda.

Hemen kaseti taktım ve de rec - record - /rɪˈkɔːd/ (rikoğd) tuşuna bastım.

Ve şarkıyı kaydettim.

Sonra kasedin aynı yüzüne başka şarkılar daha kaydettim.

Takip eden günlerde kasedin diğer yüzüne de başka şarkılar kaydettim yine radyodan,

Hangi şarkının hangi kasedin hangi yüzünde kayıtlı olduğunu hatırlayabilmek adına da hep yaptığım gibi kasedin o yüzüne oraya kaydettiğin iddialı şarkılardan birinin adını yazdım tükenmez kalemle.

Tabii ki efsanevi Rocky filminin müziğinin adını yazacaktım.

" I of the Tiger olarak" durur hala o kasedim bir yerlerde. :)
Üstat seninki yine iyi. Bizim nesil "Annie are you ok?" şarkı sözünü uzun yıllar "Eni vici vokke" sandı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bugün bile halen "eni daci vokki" diye duyuyorum. 🤣 💦
Ortaokulda serviste İngilizcesine tükürdüğüm metalci bir abi vardı, o zamanlar metal modaydı. Bu dingil, Enter Sandman'da geçen "Exit Light" sözünün "Excellent Life" olduğunu iddia ediyordu. Kulağını şey edeyim fils de pute

Motosikleti
İki Teker Havada
İster istemez sormadan edemiyorum
Bmw 1300 gs den neden Tiger 1200 e geçmek varken Bmw gibi şaftlı motora geçmek varken
Neden Tiger 900 Rally Pro?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bmw 1300 gs den neden Tiger 1200 e geçmek varken Bmw gibi şaftlı motora geçmek varken
Araziye giriyormuş, hafif motor lazım, Tiger 1200 ağır kalır. Çok da farketmez yani R1300'den.

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Araziye giriyormuş, hafif motor lazım, Tiger 1200 ağır kalır. Çok da farketmez yani R1300'den.

1200 Rally Pro, 1300GS'ten daha ağır bir motosiklet. Bu değişikliği yapmamının bir anlamı kalmıyor ki, bu senaryoda R1300GS ile devam etmek daha mantıklı olurdu.

Üçü de arazide gayet iş görür bence. Asıl mesele binicinin kabiliyetleri. Pol Tarres gibi atlayıp zıplayıp, performans sürüşü yapacaksanız bence en iyisini siz bilirsiniz zaten :) Ama biz sıradan ölümlüler gibi asfalt bitince beni durdurmasın, kayaların üzerinden atlamama gerek yok diyorsanız, dişli bir lastik, kapanabilen arka abs, 60/60 bg/tork bir makina fazlasıyla yeter.

R1300 GS tam bu işlerin adamı değil mi ama :)

Edit: Tiger almışsınız hayırlı olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar