- Motosikleti
- Çin Malı Skuter
- Konu Yazar
Merhabalar. Geçen gün şehir dışındaydım, gece eve dönerken saat 10 sularında bi motosiklete çarptım. Olay şöyle oldu: 3 tane motosiklet var. İki tanesi en sağda emniyet şeridinde gidiyor, bir tanesi de en solda ancak solun da solunda desem yeridir, neredeyse refüje 0. Tam kaza yaptığım yerde göbek var, motosiklet de dönecek kadar yavaş gidiyor. Ben de dönecek zanettim. Sağ şeritte 100 ile gidiyorum (hız sınırı 110). Ancak hava da zifiri karanlık. Sağ taraftaki motorları gördüm, sol taraftakini gözüm hafif kesti. Tam sol viraj çıkışı bu arada göbek. Motosikletin stop lambası yanmıyordu. Plakası da yoktu. Ben bunu gördüm, ayağımı gazdan çektim, bu da tam bu sırada soldan en sağa bir anda gelmeye başladı. Hemen fren, korna derken iyice sağa kaçtım. Biraz daha sağa gitsem bariyerlere çarpacaktım, daha fazla kaçamadım ve motosiklete çarptım. Ancak hızım çok çok azalmıştı. Motosikletli motordan düştü, ben de hemen durdum yarı sağ şeritte yarı emniyet şeridinde dörtlüleri yaktım yanına koştum. Ben koşana kadar da arkadaşları döndü geldi. Yerde yatıyordu, baktım bilinci açık. Ağrıyan sızlayan bir yerin var mı, iyi misin diye sordum. Cevap vermedi, şok halindeydi sanırım. Arkadaşları geldi, motoru kaldırdık kenara. Bu da o sırada yoldan kalkıp emniyet şeridine oturdu. İyi misin kardeşim bir şeyin var mı dedim, gözle görülür herhangi bir yerinde kanama falan yoktu ama sordum. İyiyim abi bir şeyim yok dedi kusura bakma aniden atladım dedi. Abi numaramı vereyim ambulans polis çağırma ehliyetim yok dedi yeni borç ödedim bir de bununla uğraşmayayım falan dedi. Ben de ya tamam hallederiz dedim ve aracımdaki masrafa bakmak için aracımın yanına gittim, tam o sırada kaza yaptığı motosikleti çalıştırdı, bindi ve hepsi birden kaçtılar. Arkalarından koştum ama nafile. Nereye gittiler, ne oldu bilmiyorum. Aracımın sol tekeri yarıldı, tamponum kırıldı, yedek su deposu kırıldı tampon falan da kırılınca. Çekici dahil her şeyi kendim ödedim ne yazık ki.
Elimden yapacak bir şey de gelmedi de, yani bi çaresiz hissettim. Ne yapacağımı da bilemedim, yazayım dedim. Herkese iyi sürüşler.
Elimden yapacak bir şey de gelmedi de, yani bi çaresiz hissettim. Ne yapacağımı da bilemedim, yazayım dedim. Herkese iyi sürüşler.