Herkese merhaba. 2 yıl YBR 125 ESD, 2 yıl Suzuki GW 250 F in ardından motosikleti sattım. 3 tıl motosikletsiz kaldım. Aon 2 yıldır da Kuba Twister 50 alıp bakkala markete gitmek için onu kullandım. Bu yıl tekrar motosiklet tutkusu depreşince zincir bakımı gibi konular olmasın;el freni, ayak freni, debriyaj, vites uğraşmayayım diye Xmax 250 ya da Forza 250 gibisinden birşeyler bakındım. Sonra aklıma 250 cc nin hafif işlek anayollarda yetersiz kaldığı geldi. Bakınırken Antalya da17.000 km de bir Xmax 400 ABS 2016 model çarptı. Antalya daki arkadaşlara telefona ettim sağolsun ilgilendiler gösterdiler motosikleti. Beğenimize de uygun çıktı, gece otobüse binip Konya'dan Antalya ya geçtim. Önce 320 km yol var yormasın, minibüsümle gidip getireyim diye düşünürken son anda kullanarak getirmeye karar verdim. 4 saat gibi bir zaman diliminde 3 kez kısa mola vererek Konya ya döndüm. Başlangıçta biraz tedirgin çıkmışken yola çok sürmedi, çabuk alıştım maksi scooterin dinamiklerine. Manavgattan dağa vurunca da virajlar rampalar derken çok memnun kaldım bu scooterden. Gayet güzel seri, rampa falan dinlemeden yormadan getirdi beni. Eve döndüğümde iyi ki almışım diye düşündüm. Böylece bu sessiz grubun bir üyesi oldum. Mutluyum. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum...