- Motosikleti
- 250sr
- Konu Yazar
Dün yine rodaj için şehir içinde fıtı fıtı gezerken karşı şeritten gelen 30 küsür Chopper ve önde ki Harley motorları görünce heyecanlanıp selam vermek için gaz açmam sonucu tüm ekipten bana gaza açarak karşılık gelmesi, hem ankarada bir gök gürlemesine hemde kıyamet kopuyor sanılmasına sebep oldu. Tabi zehri alan ben durur mu hemen sr ımla aralardan geçerek karşı yola geçtim ve bunlara yetiştim yaklaşık bir 30 dk boyunca toplu chopper sürüşüne tatsız bir şekilde sr ile dahil oldum ama nasıl mutluyum. Yeni bir motorcu için böyle bir ortamdan bulunmanın hissini anlatamam 30 dk boyunca salak salak gülmekten durduğumda yanaklarım ağrımıştı. Neyse AOÇ içine girip yemek yerlerinden geçerken insanlar bizi karşılayıp alkışladı videomuzu çektiler ve işin sonunda büyük bi açık otoparkta tüm motorları yan yana çekip indiler, bende görüntüyü bozmamak için biraz uzakta durdum, indim onları izliyorum. Fotoğraf çekme merasimi geldiğinde telefon elinde olan abinin kendi kadraja giremediğini görüp hemen müdahale ettim ve ben çekebilirim dedim. Bir süre fotoğraf ve videolarını çektikten sonra teşekkür edip beni çok iyi bir şekilde karşıladılar çay ısmarlayıp oturmayı teklif ettiler samimi insanlardı. İnstagram hesaplarında çektiğim videolardan paylaşmışlar, benide takip edip mesaj atmışlar yeni bir motorcunun yaşayabileceği güzel bir andı 
burada daha yeni yerleşiyorlardı ve benim telefonum çok kötü olduğundan çekemedim ama sonradan güzel kareler çıktı.

burada daha yeni yerleşiyorlardı ve benim telefonum çok kötü olduğundan çekemedim ama sonradan güzel kareler çıktı.