Ankara06Chopper ekibine denk gelme anım

Motosikleti
250sr
Dün yine rodaj için şehir içinde fıtı fıtı gezerken karşı şeritten gelen 30 küsür Chopper ve önde ki Harley motorları görünce heyecanlanıp selam vermek için gaz açmam sonucu tüm ekipten bana gaza açarak karşılık gelmesi, hem ankarada bir gök gürlemesine hemde kıyamet kopuyor sanılmasına sebep oldu. Tabi zehri alan ben durur mu hemen sr ımla aralardan geçerek karşı yola geçtim ve bunlara yetiştim yaklaşık bir 30 dk boyunca toplu chopper sürüşüne tatsız bir şekilde sr ile dahil oldum ama nasıl mutluyum. Yeni bir motorcu için böyle bir ortamdan bulunmanın hissini anlatamam 30 dk boyunca salak salak gülmekten durduğumda yanaklarım ağrımıştı. Neyse AOÇ içine girip yemek yerlerinden geçerken insanlar bizi karşılayıp alkışladı videomuzu çektiler ve işin sonunda büyük bi açık otoparkta tüm motorları yan yana çekip indiler, bende görüntüyü bozmamak için biraz uzakta durdum, indim onları izliyorum. Fotoğraf çekme merasimi geldiğinde telefon elinde olan abinin kendi kadraja giremediğini görüp hemen müdahale ettim ve ben çekebilirim dedim. Bir süre fotoğraf ve videolarını çektikten sonra teşekkür edip beni çok iyi bir şekilde karşıladılar çay ısmarlayıp oturmayı teklif ettiler samimi insanlardı. İnstagram hesaplarında çektiğim videolardan paylaşmışlar, benide takip edip mesaj atmışlar yeni bir motorcunun yaşayabileceği güzel bir andı
burada daha yeni yerleşiyorlardı ve benim telefonum çok kötü olduğundan çekemedim ama sonradan güzel kareler çıktı.

Yaşadığına şükretmelisin, şu hareketi farklı birine yapsan tekmeyi yapıştırır valla

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Selam vermek için gaz açılmasını ilk kez duyuyorum. Kornaya basma, selektör yakma ve elle selam vermeyi biliyorum da gaz açmayı ilk kez duydum. Benim gaz açarken gördüklerimde genelde bak benim motorumunn sesi çok çıkar ya da benimki daha hızlı diyor gibi algılıyorum. Arkadaşların dediği gibi şanslıymıssınız da öyle anlamamışlar.

Motosikleti
250sr
Selam vermek için gaz açılmasını ilk kez duyuyorum. Kornaya basma, selektör yakma ve elle selam vermeyi biliyorum da gaz açmayı ilk kez duydum. Benim gaz açarken gördüklerimde genelde bak benim motorumunn sesi çok çıkar ya da benimki daha hızlı diyor gibi algılıyorum. Arkadaşların dediği gibi şanslıymıssınız da öyle anlamamışlar.
Yani 1000 küsür cc motorlara stok egsozlu srın çıkardığı ses zaten oyuncak gibi geldiği için heyecanımı anladılar diye tahmin ediyorum, güç gösterisi yapıyor gibi görünemeyecek kadar masumdum bence. Bakışlarım ve kafa hareketlerim kendini ele veriyordu. Gaz açmaktan kastimde kesik kesik verilen devirsiz aragazdı tehtidkardan daha çok heyecanlı.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Bu gaz açma kültürünü edinememişiz demek ki. CC ye frekansa ve genliğe göre anlamları değişiyor demek ki.

Abartmakta bir yere kadar yani. Çok amerikan filmi izlediniz herhalde :D çetelerle, kulüpleri karıştırmışsınız sapla samanı karıştırma gibi.
Sakin bir grup sürüşünde, bir arizona sizi tehlikeye atacak şekilde önünüze kırdığı zamanda böyle düşünecek misiniz?

Motosikleti
250sr
Sakin bir grup sürüşünde, bir arizona sizi tehlikeye atacak şekilde önünüze kırdığı zamanda böyle düşünecek misiniz?
Kral onu nerden çıkardın gözünü seveyim. Grubu takip ettim cümlesinden nasıl önlerine kıran bir arizona olduğumu çıkardın. Araya 2 takip mesafesi koyarak ruhları bile duymayacak şekilde eşlik ettim sadece, hayranlık duyduğu bir organizasyonu kim baltalamak ister, hani gıcık oldum girdim aralarına dağıttım fln yazsam neyse.

Motosikleti
D400
Kral onu nerden çıkardın gözünü seveyim. Grubu takip ettim cümlesinden nasıl önlerine kıran bir arizona olduğumu çıkardın. Araya 2 takip mesafesi koyarak ruhları bile duymayacak şekilde eşlik ettim sadece, hayranlık duyduğu bir organizasyonu kim baltalamak ister, hani gıcık oldum girdim aralarına dağıttım fln yazsam neyse.

bende tam bunu diyecektim, grubun arasında sürmene izin verdilerse çok garip çünkü.

eglendiysen güzel, en azından adamlar kasıntı değilmiş =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar