Anladım hocam saolun.kasklar yalnızca tek bir ciddi darbeyi emmek üzere tasarlanmıştır kaskın içindeki eps ezilir ve geri dönüşü yoktur kullanmayın
Omzumun üstünde düştükten sonra kafamı vurdum ve yerde sürüklendim görünürde bir kaç çizikten başka bir şey yok ama emin olamıyorum dediğiniz gibi kabukta herhangibi sorun varmı.sağlam bi darbe aldınız mı kafaya, yoksa sadece spoiler kırılacak kısmı mı çarptı, çizikler sürtmeyle mi oluştu, darbeyle mi?
darbe almadıysa içindeki köpüğe bişi olacağını sanmıyorum, ben kullanmaya devam ederdim, ancak sağlam bi darbe aldıysanız riskli.
zarar gördü mü bunun kesin cevabı yok ama spoiler kırılacak çizilecek kadar hasar almışsa belli ki o darbeyi almış hiç bi kask üreticisi de o kaskı tekrar kullanabilirsin demez tartışmaya açık bir şey yok kaza yaptığın kaskı kullanmak güvenli değilOmzumun üstünde düştükten sonra kafamı vurdum ve yerde sürüklendim görünürde bir kaç çizikten başka bir şey yok ama emin olamıyorum dediğiniz gibi kabukta herhangibi sorun varmı.
Lutfen insanlarin hayatina mal olabilecek oneriler vermeyin. Banglades'te insan hayatinin degeri bir kasktan ucuz diye bizimki de ucuz olmuyor. Yukarida yeterince gorunmez hasar olabilecegi ile alakali yorumlar var. Pedleri cikarip bakmayla bunu anlayamazsiniz.Köpük sağlamsa devam. İç pedleri sök bak,ezilmediyse sıkıntı yok.
Tamam kask röntgeni çektirsin o zamanLutfen insanlarin hayatina mal olabilecek oneriler vermeyin. Banglades'te insan hayatinin degeri bir kasktan ucuz diye bizimki de ucuz olmuyor. Yukarida yeterince gorunmez hasar olabilecegi ile alakali yorumlar var. Pedleri cikarip bakmayla bunu anlayamazsiniz.
Hayir, sadece yeni kask alinmaliAncak bu islemin fiyati pahali bir kaskin bir kac kati.
Bu nedenle kaskimizi kisisel müzemize kaldirmaliyiz.
Hayir, sadece yeni kask alinmali
Diger arkadasa cevap maiyetinde sizin dediklerinizi alintiladim sadece, size bir sey demedimNe demek istediginizi anlayamadim ?
darbe aldıysa durum riskli.Omzumun üstünde düştükten sonra kafamı vurdum ve yerde sürüklendim görünürde bir kaç çizikten başka bir şey yok ama emin olamıyorum dediğiniz gibi kabukta herhangibi sorun varmı.