- Konu Yazar
Merhaba herkese, iki motordan birini alacağım fakat kararsızım. Dahan önce hiç 4 silindir ve szuki motosikletim olmadı. İkisinden birini 0 alacağım sizin görüşünüz nedir? Tecrübelerinizi ve değerlendirmelerinizi paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim. Açıkçası pek öyle söylemelerine gerek yok internette de pek yorum bulamadım baya kararsızım Szukiye hala daha yakınım ama.Ben teknik bilgi yetersizliği ile sadece tarz meselesi olan kısmına yorum yapabilirim mt serisi adı olan bir seri olduğu için herkes biliyor sosyal medyada olsun sokakta olsun. Suzukinin kalitesinin daha aşağı olması imkansız ama tabi ki mt kadar bilinmeyecektir, eğer benim motorum bana yeter, yolda "ABİ BU MT-09 MU OHA" demelerine gerek yok diyorsanız, gsx s1000in değeri bilinmeyen çok keyifli bir motor olduğunu söyleyip, vazgeçemezsiniz diyenler var.
gsxs1000in, 4 silindir olması, beygirinin torkunun, top speedinin mt09dan hatrısayılır derecede yüksek olması, ve buna rağmen yakıt tüketiminin daha az olması zaten bariz şekilde daha iyi bir motor yapıyor. Servis sorunu yaşamayacağınız bir yerdeyseniz pişman edecek bir karar olmaz. Bence.Teşekkür ederim. Açıkçası pek öyle söylemelerine gerek yok internette de pek yorum bulamadım baya kararsızım Szukiye hala daha yakınım ama.
Açıkçası viraj yapıyorum çok sık şekilde birde işe git gelMt-09 cadde, gsx s 1000 daha yol odaklı ve 2 versiyonu daha bulunan bir makine. Siz ne için arıyorsunuz?
İşe git-gel falan yapılacaksa 4 silindir almaya gerek yok gibi. Virajların (yolun) cinsine göre 3 silindirli daha keyifli de olabilir. Bence naked olacaksa MT09 alın. Spor Touring tarzı bir şey bakıyorsanız o zaman GSX S1000 GT veya GX. (GX'lerde elektronik amortisör de vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ama fiyatlar şişkin...)Açıkçası viraj yapıyorum çok sık şekilde birde işe git gel
Yamaha kalitesi eski yamaha değilMT serisinde şase kırma kroniği var youtubede bunla ilgili videolar denk geliyor.