Fiyatı uygunmuşmantıklı bir upgrade olur model olarakta bunu öneririm
![]()
PowerColor Radeon RX 9070 XT Reaper 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
PowerColor Radeon RX 9070 XT Reaper 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
bi artısı yok benim attığım model daha iyi ama taksitle düşünüyorsan amazondan alınabilirFiyatı uygunmuş
Peki bu kart nasıl?
GIGABYTE VGA AMD RADEON 16GB GDDR6 RX 9070 XT GAMING OC Ekran Kartı, GV-R9070XTGAMING OC-16GD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE VGA AMD RADEON 16GB GDDR6 RX 9070 XT GAMING OC Ekran Kartı, GV-R9070XTGAMING OC-16GD : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Gigabyte 3000 serisinde kart yakanlar doluEn az iki gömlek üstü bir karttır geçiş yapılır tabiki..Ama amd sürücü konusunda nvidia kadar iyi değil..
https://eksisozluk.com/amd-radeon-rx-9070-xt--7926610 burada yorumlarıda okuyabilirsin..
Gigabyte çok daha iyi..Durumunuz varsa msi yada asus derim..
windforce 3000 serisinde faciaydı yanıyordu kart bu modelinde sıcaklıklar ne durumda bilmiyorum ytden testlerini izlerseniz daha sağlıklı olur gidipte ismi var diye gigabytein her modeli alınmaz marka olarak değilde model olarak tercih yapman daha sağlıklı olurGigabyte 3000 serisinde kart yakanlar dolu
Özellikle madencilik yapıp kartı full yükte çalıştıranlar
Gigabyte a Nvidia da güvenmeli miyim bilmiyorum