İşe Gidip Gelebilmek İçin Drift L Alınır Mı?

Merhabalar değerli ağabeylerim.

İş yerim ile evim arasında bi 30-30 toplam 60 km var git-gel. aylık 4 bin otobüs kart masrafım var. drift l nin çakallığı çok. Km telini çıkartıyorlar ne bileyim vb vb ben hep rs200 kullandım düşüncem 2-3 ay bu motorla takılır sonra satar yoluma bakarım da. Şuan 50 bine 2025 model 9 bin km''baya gezmiş'' bi model var düşürmüş motoru çizikler varmış debriyaj balatası yeni değişmiş? ne dersiniz?

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Bence 2012 2013 bir honda cb125e işini çok daha fazla görür. Sıkıntı yaşamazsın. 50kya 20k kmde bulma ihtimalin de yüksek.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Drift elinde kalabilir ve sonraki motorun için ayırdığın parandan yiyebilir hocam.
Piyasayı çok iyi bilmiyorum ama driftten çok çeken insanlar tanıyorum :(

Motosikleti
Arora kasırga
50 bin çok,etmez o kadar.
2,8 bin km olanı 40 bine verdik.
Bir de bu motor anlatmana göre akrobatik gösterilerde başrol olmuş.Gidon rulmanından tur,arka dişli göbeği saplamalarına kadar oynamayan yeri kalmamıştır.
Ya daha düzgün bı drift bak ya da sukutur al geç bence.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Normalde bu tip konulara yorum yapmam ama saatli bomba alma niyetinde olduğunu gördüğümde cevap veremeden duramadım.

Yerinde olsam şehrinde var olan en büyük servise sahip bir markanın -Çin falan farketmeden- skuterini alırdım. Hem uyguna, işçisi-ustası-parçasına ulaşabileceğim bir ulaşım ihtiyacı çözümü oluştururdum. 4K lira, yazık günah otobüse ya. Giden zamanına acırsın kullandıktan sonra. Kendin de hesapla, 4K liradan daha pahalıya geliyor bu.

Sabah erken kalktın, akşam geç çıktın, yolda gereksiz durak bekledin vs. hayatından giden saat çok çok daha fazla.

Örnek verelim, RKS markasında 12 taksit 0 faiz ama kartla ödeme fiyatları bi miktar yükseliyor, yine kredi çekmekten aza gelebiliyor.

Örnek bir model 77.000 TL Nakit // 88.560 TL Taksitli (12 Ay) olan birşey ele alalım;

Banka kredisi ile 77K lira(nakit fiyatı) için aylık 8.200 TL civarı taksit // 99.700 geri ödeme (12 Ay)

Kredi kartı ile 88.560 TL(Showroom taksitli fiyatı) için aylık 7.400 TL civarı (12 Ay) + Elinde para varsa kalanına taksit ya da mevduata yatırım öyle de taksitin bir kısmını hayat devam ederken ödeyebilirsin gibi gibi.

Yani parana ufak ufak taklalar attırabilirsin, fırsat kovalayabilirsin kardeşim.

Motosikleti
Honda pcx 2024 nardo gri :)
Dio bile işini görür 70 80 hız ile çok rahat gidersin. Hem daha ekonomik daha sağlam bir motor.

Motosikleti
KTM 890 ADV
kız kardeşim drift ile 10km yol gidip geliyor 2 yıldır bir sıkıntı yaşamadı, sıkıntı yaşamazsın anlamına gelmez bu tabi ama parçaları vs ucuz. Tavsiyem garantisi devam eden bir motor al ufak tefek şeyleri çıktığı zaman gider garantiden yaptırırsın garantisi bitmeye yakında elinden çıkar. Bahsettiğin motoru alma kız kardeşimin ilk motoru olmasına rağmen 9binde debriyaj balatası falan bitiremedi onun kilometresi gerçek değildir. Günlük 60km biraz konfor isteyebilir skuter kullanırım diyorsan sym jet 14 200 ABS bakabilirsin 60 bin liraya falan 15-20km lerde bulunabiliyor.

Motosikleti
Honda Hornet 500
1 hafta önce 53 bine 25 model 5 bin km de sattım tavsiyem drift l den uzak durman 110 luk bir scooter hem daha rahat hem daha ekonomik olur senin için.

Motosikleti
İki Teker Havada
Cb 125 al işini görür hem sınıfın en az yakanı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar