Harley Davidson Harley Davidson Road-King / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Shadow'u sattın mı? Satılıksa talip olmak isterim :sneaky:
Yok hocam, o da duruyor, senle birlikte 5 kişi göz dikmiş durumda bebeğime, hanımı ikna edebilirsem onu şehiriçi, HD'yi biraz daha tur amaçlı tutmayı planlıyorum :D
4vdagpb.jpg

Motosikleti
Gün gelip de buralara gelip "acep nasıl bir motormuş bu ya" diyecekler için, birkaç çekim paylaşayım, biraz daha motoru tanıdıktan sonra güzel bir inceleme de hazırlamayı planlıyorum;

Motosikleti
2012 Softail Slim FLS
şurada yazılan her mesaja katılmamak elde değil krom konusundan mc lere :) bir kaç ay önce bir kulübünün "yemin töreni"ni görmüştüm bayrağa el basıp topluca yemin ediyorlardı yetkili bi abiyi tekrarlayarak. motosiklet kulübü değil de ittihat ve terakki cemiyetine katılıyorlar sanki :D tabii ki bu hobiyi paylaşan insanlarla tanışmak beraber sürmek sosyalleşmek güzel ama özentiliğe girdimi iş eğreti duruyor. bu arada @Se-ZeR o makine custom and care de idi yanlış hatırlamıyorsam oradan aldınız galiba değil mi?

Motosikleti
şurada yazılan her mesaja katılmamak elde değil krom konusundan mc lere :) bir kaç ay önce bir kulübünün "yemin töreni"ni görmüştüm bayrağa el basıp topluca yemin ediyorlardı yetkili bi abiyi tekrarlayarak. motosiklet kulübü değil de ittihat ve terakki cemiyetine katılıyorlar sanki :D tabii ki bu hobiyi paylaşan insanlarla tanışmak beraber sürmek sosyalleşmek güzel ama özentiliğe girdimi iş eğreti duruyor. bu arada @Se-ZeR o makine custom and care de idi yanlış hatırlamıyorsam oradan aldınız galiba değil mi?
Dışarıdan bakınca ekstrem görünüyor olabilir, işin iç yüzü ise şöyle, o yeleği sırta geçirince, hepimiz bir oluyoruz. Bu da beraberinde esktra hassasiyet ve sorumluluk gerektiriyor -bizlere göre-. Diğer gruplarda böyle hassasitler olmadığından insanların bunu yadırgaması normal. Kimseye zararı olmayan ve beraber sürmekten keyif alıp, ritüellere önem veren bir grup insan olarak düşünmek bu kadar hassasiyeti önler :) Herşey / her komünite herkese uymaz, uymadığında karşılıklı saygı gosterdiğimiz sürece problem olmayacaktır.

Custom and Care derken? Ben Pendik tarafında bir abimizden devraldım, kendisi bir gece kulübü sahibi, ismini istememe ve KVKK ihtimali sebebiyle paylaşamıyorum :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Ne kadar güzel bir konu olmuş bu böyle @Se-ZeR?

Hd çok ilgimi çeken bir marka olmasa da tüm mesajları okudum.

Not: Shadow bekleyenler listesinde 6. sıraya adımı yazalım lütfen. 😄

Motosikleti
Ne kadar güzel bir konu olmuş bu böyle @Se-ZeR?

Hd çok ilgimi çeken bir marka olmasa da tüm mesajları okudum.

Not: Shadow bekleyenler listesinde 6. sıraya adımı yazalım lütfen. 😄
İmkan oldukça yakışıklının fotoğraflarını paylaşmaya gayret ediyorum :) yakın zamanda dedemi kaybettim, o nedenle sürüşe birkaç hafta ara vermek durumunda kaldım, HD'nin genel olarak sert süspansiyonlarından ve tutmaz vaadedilen frenlerine rağmen belki de CVO serisi olmasından mütevellit, şimdiye kadar kullandığım cruiserlar arasında en iyi süspansiyonlara sahip olduğunu (havalı süspansiyon mevcut) ve frenlere asılınca insanı çakan frenlere sahip olduğunu geçen zaman içerisinde eklemiş olayım. ABS'yi devreye sokamıyorum, zira alet yeri ısırıyor, bunda lastiklerin genç olmasının muhtemel payı büyük. Şuraya son sürüşümden bi benzinlik hatırası fotoğrafı bırakayım;

bt0pgri.jpg

Shadow içinse 7. sırayı verebilirim zira 1. sırayı hanım Honda akademiye giderek aldı, "diren Shadow'um!" :D

Motosikleti
Burayı boş bırakmamak lazım, yalnız da olsam, birilerinin buraya bakıp "en azından yalnız değilmişim" diyeceği geleceğe bir umut bırakmaya devam :D

62qj2r4.jpg

Motosikleti
"Kış geldi tatsumo musun sen hiç yazmıyor musun?" demesinler diye, 3 derece havada çıktığım geziden hoş bir kare paylaşayım :D

kalp gerçekten oradaydı bu arada, ben eklemedim :D

2r3xf7c.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar