İşe Git-Gel Motoru Tavsiye

Motosikleti
gts 300
beverly 400 piaggio öneririm hem kompakt hem dik oturuşlu hem yan sanayi örtü ve parça çok bol
harika bir motor , tekerler de büyük
bence direkt piaggio beverly 400 alın

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
O guzergah icin 250cc ustu scooter en uygunu. Ikinci el xmax, forza, sym 300luk, piaggio beverly bulursunuz ama biraz yorgun olurlar.

Motosikleti
Tracer 7
Merhaba,
SH125' lerde kampanya var. Bahsettiğiniz biraz daha üste çıkarak sıfır alabilirsiniz veya eski kasa bir xmax250' de faydalı olacaktır.

beverly 400 piaggio öneririm hem kompakt hem dik oturuşlu hem yan sanayi örtü ve parça çok bol
harika bir motor , tekerler de büyük
bence direkt piaggio beverly 400 alın

Beverly harika motor. Da. Aynı güç ve teknolojiyi tekrar X10 gibi bir yapıya koysalar yok satarlar, haberleri yok.

Bkz. Xmax, Forza, eski Burgman vs.

Cevaplar için teşekkürler, hepsine ayrıntılı bakarak değerlendiriyorum.

250cc'lere dediğiniz gibi bütçe sıkıntısı oluyor ama 125'in problem yaratacığını da çok düşünmüyorum zaten yolun 3/4'ü tamamen trafik olduğu için.

Bu arada zaten motorum olduğu için ekipman olarak hem yazlık hem kış tamamen ekipmanım var. Ona bütçe ayırma ihtiyacım yok.

Merhabalar,

İstanbulda işe git-gel günlük 80km yol yapmam gerekiyor. Mevcut motoruma artık zevk almak için binemediğimi, sadece işe git gel bindiğimi fark ettim. Araba ile gitmeye çalıştığımda da çok fazla trafik olduğu için 1 saat yolum uzamakta. Tavsiyelerinizi bekliyorum, kriterlerim:
  1. Fazla kilometre yapacağım için motor bloğu sağlam olmalı problem yaratmamalı(20k km'de bana sorun versin istemiyorum).
  2. Rahatlık önemli değil
  3. Sıfır veya 2. el olabilir.
  4. 150k civarı bütçem var, 0 olursa biraz daha(20-30) yükselebilirim.
  5. Vitesli veya Scooter olabilir bir önemi yok.
Kafamdan geçen modeller şunlar:
  1. Honda PCX -> 0'ları fazla pahalı, ikinci elleri de diğer modellerin 0 fiyatında.
  2. SYM 200cc'ye kadar olan modelleri -> 0'ları gayet uygun, motor bloğu konusunda bilgim yok.

Yazdıklarım dışında tavsiyeleri de bekliyorum, iyi forumlar.
250sr işinizi görmüyor mu ? Diğer alacağınız modeller vitesli olacaksa zaten aşağı yukarı aynı motorsiklet olacak. 250sr satıp scooter alacaksanız mantıklı onun dışında muhtemelen 250sr satarken zarara uğrayacağınızı da hesaba katarsak gidip de bajaja geçmenize çok gerek yok tek artısı parça bekleme arama derdiniz olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar