Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Belki yaklaşımım doğru değil ancak bir noktada Amerikan polislerine yakın yetkilere sahip olmaları gerekli bana göre polislerin. Yetkileri kadar yetkinlikleri de olmalı. Çalışma saatleri, rehabilitasyonları vs. Bu tarz şeyler göz ardı edilmemeli. Bu insanlar sürekli türlü türlü problemlerle uğraşarak hayatlarını geçiriyor. Mental olarak desteklenmeleri gerektiğini düşünüyorum. İnsanlar yaptıklarının sonuçlarına katlanacaklarından şüphe duymamalı. Polise karşı gelmenin, devleti yok saymanın sonuçlarının ölüme kadar gideceğini bilmeli.

Kaçmasınlar.. Yakalanınca ağlıyorlar işte.. Dediğin gibi..Kaçarsam bana da aynısını yapsınlar..Gıkım çıkmaz..

Kaçmasaydı polis böyle davranırmıydı ? Onların da sabrı var.. Şartel atınca meslekten ihraçmış, cezaymış kimin umrunda ?..

Hangi polisin o anki ruhani durumunu bilemeyiz..
Kaçmayacaksın.. Bu kadar net..
Abi kime ne anlatıyorsun savunan da kaçan ya da kaçmak isteyen tipler.
Şu motosikletlileri mimleyen serseriler.
Her boku bu aletle yaptıkları için video eski zaten de.
Silah satan uyuşturucusu satan pezevenklik yapan bile motosikletle artık..
Torbacıları tetikçileri bitmiyor.
Kurye kutusun da pasta içinde neler bulunuyor neler.
Kaçanın alnında ehliyetsiz yazmıyor.
Kaçarken 600 gram bonzai atan gördüm.
Ölsün pezevenk isterse başkasını zehirleyeceğine tohumuna paramı saydım ?
Düzgün adam durur varsa eksiği yer cezasını.
Dayağı savunmuyorum kaçanı da savunmam.
Ego kasan memuru da şikayet etsinler basit ilgileniyorlar.

Motosikleti
Voge 250RR
Abi kime ne anlatıyorsun savunan da kaçan ya da kaçmak isteyen tipler.
Şu motosikletlileri mimleyen serseriler.

Dayağı savunmuyorum kaçanı da savunmam.
Ego kasan memuru da şikayet etsinler basit ilgileniyorlar.
Biz de kaçanı savunmuyoruz zaten.
Senin görevin ne olursa olsun onu yakalamak, gerekirse de etkisiz hale getirmek.
Sen de biliyorsun ki etkisiz hale getirmek yerdeki çocuğu tekmelemek değil.
Olay burada kimin mağdur kimin suçlu olduğu değil.
Olay burada her yapılana "şunu yapmıştır, bunu yapmıştır" diye düşünerek yaklaşmanın yanlış olması.
Sen bu adama bugün o çocuğa niye tekme atıyorsun, darp ediyorsun diye sormaz, üstüne bir de onu savunursan...
...yarın senden aldığı güvenle başkasını da darp eder.
Devlet olmanın da, devletin memuru olmanın da getirdiği sorumluluklar vardır;
en önemlilerinden bir tanesi de kendine hakim olmaktır.
İsterse o çocuk orada senin yedi ceddine söver, takarsın kelepçeyi götürürsün karakola.
Ne sen onun babasısın, ne de ona cezayı verecek kişi.
Ayrıca oradaki çocuk ehliyeti olmadığı için kaçtı diyelim,
yaptığı tabiki de yanlış. Ama bunun karşılığı asla ama asla dayak değil.
Özellikle de bu dayağı polis atmaz, atamaz.
Polis memuru dediğin adam gelen emirleri uygulamak, görevini yapmak ZORUNDA.
Hiçbir polisin görevi şüpheliyi tekme tokat dövmek değildir,
yatsın kalksın dua etsin sadece ihraç ettiğiyle kalmıştır,
ben öyle bir hata yapmam elbette ama eğer yapsaydım ve bu şekilde bir muameleyle karşılaşsaydım;
elbet birileri çıkardı onu pipetle beslenecek hale getirecek olan.
Sen nasıl ehliyetle kaçan ölsün dayak yesin diyorsan, ben de aynısını o memura diyorum.

Buradaki benim gözümde önemli olan da suç veya ihlal de değil, buradaki olay şu görüntülerde gördüğün agresiflikte olan birinin polis memuru olması. Alacaksın kesiceksin önündeki aleti, evlat edinmesine de izin vermeyeceksin, yarın öbür gün çocuğunu da döver bu lavuk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaçmasınlar.. Yakalanınca ağlıyorlar işte.. Dediğin gibi..Kaçarsam bana da aynısını yapsınlar..Gıkım çıkmaz..

Kaçmasaydı polis böyle davranırmıydı ? Onların da sabrı var.. Şartel atınca meslekten ihraçmış, cezaymış kimin umrunda ?..

Hangi polisin o anki ruhani durumunu bilemeyiz..
Kaçmayacaksın.. Bu kadar net..
Evet benim dediğim de bu işte, onların da sabrı var ve normal bir insanın sabrından kat kat fazla olması lazım görevleri gereği. Sen kaçarsam aynısını yapsınlar diyorsun çünkü yetişkinsin belli bir olgunluğa ulaşmışsın, zaten kaçmazsın. Belki 18 bile olmayan o genç bu olgunlukta değil, yaptığının yanlış olduğunu cezalarla anlatırsın ama bu ceza da dayak değil.

Evet kaçmayacaksın, bu kadar net. Aynı şekilde o da bu ülkenin vatandaşına el kaldırmayacak, bu da net.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
ben olayın öncesini merak ediyorum.
polise vurmuşsa o da yatırıp ağzına sıçmıştır.
gerçi bizim polislerin de psikolojisi bozuk, saldıracak yer arıyor.

Biz de kaçanı savunmuyoruz zaten.
Senin görevin ne olursa olsun onu yakalamak, gerekirse de etkisiz hale getirmek.
Sen de biliyorsun ki etkisiz hale getirmek yerdeki çocuğu tekmelemek değil.
Olay burada kimin mağdur kimin suçlu olduğu değil.
Olay burada her yapılana "şunu yapmıştır, bunu yapmıştır" diye düşünerek yaklaşmanın yanlış olması.
Sen bu adama bugün o çocuğa niye tekme atıyorsun, darp ediyorsun diye sormaz, üstüne bir de onu savunursan...
...yarın senden aldığı güvenle başkasını da darp eder.
Devlet olmanın da, devletin memuru olmanın da getirdiği sorumluluklar vardır;
en önemlilerinden bir tanesi de kendine hakim olmaktır.
İsterse o çocuk orada senin yedi ceddine söver, takarsın kelepçeyi götürürsün karakola.
Ne sen onun babasısın, ne de ona cezayı verecek kişi.
Ayrıca oradaki çocuk ehliyeti olmadığı için kaçtı diyelim,
yaptığı tabiki de yanlış. Ama bunun karşılığı asla ama asla dayak değil.
Özellikle de bu dayağı polis atmaz, atamaz.
Polis memuru dediğin adam gelen emirleri uygulamak, görevini yapmak ZORUNDA.
Hiçbir polisin görevi şüpheliyi tekme tokat dövmek değildir,
yatsın kalksın dua etsin sadece ihraç ettiğiyle kalmıştır,
ben öyle bir hata yapmam elbette ama eğer yapsaydım ve bu şekilde bir muameleyle karşılaşsaydım;
elbet birileri çıkardı onu pipetle beslenecek hale getirecek olan.
Sen nasıl ehliyetle kaçan ölsün dayak yesin diyorsan, ben de aynısını o memura diyorum.

Buradaki benim gözümde önemli olan da suç veya ihlal de değil, buradaki olay şu görüntülerde gördüğün agresiflikte olan birinin polis memuru olması. Alacaksın kesiceksin önündeki aleti, evlat edinmesine de izin vermeyeceksin, yarın öbür gün çocuğunu da döver bu lavuk

Evet benim dediğim de bu işte, onların da sabrı var ve normal bir insanın sabrından kat kat fazla olması lazım görevleri gereği. Sen kaçarsam aynısını yapsınlar diyorsun çünkü yetişkinsin belli bir olgunluğa ulaşmışsın, zaten kaçmazsın. Belki 18 bile olmayan o genç bu olgunlukta değil, yaptığının yanlış olduğunu cezalarla anlatırsın ama bu ceza da dayak değil.

Evet kaçmayacaksın, bu kadar net. Aynı şekilde o da bu ülkenin vatandaşına el kaldırmayacak, bu da net.

Anlamadığın kaçan şunu yapmıştır diye düşünecek bir durum yok kaçmış.
Kaçtıktan sonra katil de olabilir soyguncu da torbacı da hırsız ya da birine tacizde bulunmuş da olabilir.
Kesinleşmiş hapis cezası vardır kaçıyordur.
Öyle senin çok bildiğin gibi şunu yapmıştır diyerek kimse kimseyi kovalamaz.
Yatırıp durduk yere genç birini dövmez.
Durduk yere şiddet görsün diyen yok zaten kimse kimseye elini kaldıramaz.
Video da attığın adam polis değil.
Bilinenin aksine çoğu polis rozet taşımıza cüzdanın yanı boş polis kimliği yok.

Şiddeti onaylama değil bu.
Yoksa el kadar bebeleri dövmek ego kastırmaz.

Durduk veya durmadık hiç bir şekilde dövemez.

Sinirlendim, dövdüm mazeret olamaz,

Adam yasaklı madde satıyorsa suç, kanun polis kimseyi dövemez diyorsa suç.

Yaptırımları, etkileri farklı olsa da ikisi de suç işliyor.
Durduk yere kastım dövemez demektir zaten.
Yoldan geçen kimse kimseyi dövemez anlamın da söyledim.
Yasaklı madde satan sana direniyorsa etkisiz hale getiriyorsun .
Konuşarak olmuyor o.

Motosikleti
D400
Durduk veya durmadık hiç bir şekilde dövemez.

Sinirlendim, dövdüm mazeret olamaz,

Adam yasaklı madde satıyorsa suç, kanun polis kimseyi dövemez diyorsa suç.

Yaptırımları, etkileri farklı olsa da ikisi de suç işliyor.

mesela eleman bıcak savurdu. polis geri çekilde saplanmadı kendine.

polis yatırdı ağzını gözünü kırdı.

bence sıkıntı yok.

Motosikleti
Hero Dash 125
Ehliyetsiz ise boşuna kaçmış. Ben Cuma gecesi 2 farklı noktada çevirmeye girdim. Polis neredeyse kaskın içerisine kendi kafasını soktu ve "Alkol var mı?" diye sordu. İki nokktada sorulan aynı soruya sadece cevabım "Hayır." oldu ve "Tamam, devam et." dediler. Alkolmetreye de üfletmediler. :ROFLMAO: Kaskın içerisine burnunu sokarak kokluyor memur sabır yarabbim. :ROFLMAO:

Ne bir plaka sorgusu, ne ehliyet sorgusu, ne GBT sorgusu hiç bir şey yapmadılar. Motür belki çalıntı, belki trafik sigortası yok, belki benim ehliyetim yok. Ancak tek dertleri anladığım kadarıyla alkol olmuş. :cool:

Motosikleti
D400
Ehliyetsiz ise boşuna kaçmış. Ben Cuma gecesi 2 farklı noktada çevirmeye girdim. Polis neredeyse kaskın içerisine kendi kafasını soktu ve "Alkol var mı?" diye sordu. İki nokktada sorulan aynı soruya sadece cevabım "Hayır." oldu ve "Tamam, devam et." dediler. Alkolmetreye de üfletmediler. :ROFLMAO: Kaskın içerisine burnunu sokarak kokluyor memur sabır yarabbim. :ROFLMAO:

Ne bir plaka sorgusu, ne ehliyet sorgusu, ne GBT sorgusu hiç bir şey yapmadılar. Motür belki çalıntı, belki trafik sigortası yok, belki benim ehliyetim yok. Ancak tek dertleri anladığım kadarıyla alkol olmuş. :cool:

yüzünden akan nur yüzünden bakmamışlardır :D

ben tersanede çevirmeye girdim, sonra tersane kafeye oturdum. 2 saat sonra aynı adamlar çarşıya geçmiş, beni bi daha durdurdular. abi daha yeni baktın dedim inanmadılar sonra bi de "e birader sana yeni bakmışız" dediler sanki dememişim gibi :D

benzer şeyi eskişehire giderken kütahya öncesi ve sonrası 4 kere çevirmeye girdiğimde de yaşadım, her polis daha yeni bakmışlar sana diyo. ulan napaym bakın diye kendim duruyom sanki.

bi de üfletiyorlar, dağın tepesinden aşağı iniyorum yukarda akbabalar var bana gel üfle diyo.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir."
Bazı olaylar hariç cinayet, tecavüz, alkollü şahısa çarpma vs gibi olaylarda insan hakları iptal edilmeli.
Bizde çalışan bir eleman Rusya'da hapise girmiş, asla ölürüm bir daha hapise girmem diye anlatıyordu. Bizim burada mevsimlik giriyor milet.

Motosikleti
apec apx7

bence sıkıntı yok.
yanlış; nüans şuradaki polis kendi yada vatandaşın canına silahla kasteden birisini durdurmak için silahını kullanabilir ama onu yatırıp kelepçeledikten sonra zanlı devletin kontrolü altında hiçbir şey yapmaması lazım. cezasını mahkeme verir. ha dersin ki cezalar o başka bir konuşmanın konusu.

Motosikleti
D400
yanlış; nüans şuradaki polis kendi yada vatandaşın canına silahla kasteden birisini durdurmak için silahını kullanabilir ama onu yatırıp kelepçeledikten sonra zanlı devletin kontrolü altında hiçbir şey yapmaması lazım. cezasını mahkeme verir. ha dersin ki cezalar o başka bir konuşmanın konusu.

ben bu haberden bahsetmiyorum.
zaten kelepçeledi diye de birşey demedim, yatırdı agzını gözünü kırdı dedim :)

işi bittikten sonra kelepçeler işte

Motosikleti
36 saat nöbet tut, amirinden tut, partilisine kadar fırça ye, o memurdan babacan tavır bekle.

Motosikleti
Motorsuz
Reis konu unutuldukça yılda bir kere açıp hortlatırdı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

İyi öpücük kondurmamış :)

Yasaklı madde satan sana direniyorsa etkisiz hale getiriyorsun .
Konuşarak olmuyor o.

Konuşarak olmayacağını bilecek yaştayım.

Ben zor kullanmayı değil dövmeyi, darp etmeyi kast etmiştim.

bence sıkıntı yok.

Bu olayda eleman bıçak mı çekmiş? Dikkat etmedim.

Bence sıkıntı var, işlere sence, bence karışınca olay keyfiyete dökülür.

Son düzenleme:
Motosikleti
250 SR
36 saat nöbet tut, amirinden tut, partilisine kadar fırça ye, o memurdan babacan tavır bekle.
maalesef o yönetimin suçu bunu bahane ederek hıncını vatandaştan çıkaramaz babacan tavır sergileyemiyorsa zaten profesyonel değildir polislik gibi bir mertebeye uygun birey değildir istifasını vermesi tek çare

Malum ramazandayız, günün anlam ve manasına uygun denetim yapıyorlar. :ROFLMAO:

Motosikleti
maalesef o yönetimin suçu bunu bahane ederek hıncını vatandaştan çıkaramaz babacan tavır sergileyemiyorsa zaten profesyonel değildir polislik gibi bir mertebeye uygun birey değildir istifasını vermesi tek çare
İdealler hiç bir zaman gerçeği yansıtmaz. Zaten toplum geçmişe göre çok bozuldu. Beklentilerimiz şu anki topluma göre çok yukarıda kalıyor. Üstüne ekonomik sıkıntılar eklenince ahlak ve idealler daha da çöküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar