- Motosikleti
- Bajaj rs 200
- Konu Yazar
Merhabalar. Öncelikle baslıgı yanlıs yere actıysam kusura bakmayın. İzmir Buca Eski mezarlıgın o taraflarda kaza yaptım. Aslında kaza denmez kadının biri yandan girdi bana. Görseller de ekleyecegim. Yol dumduz benim ve kendi seridimden gidiyordum kadın da sola girerken yandan girdi bana. Yavas carptı ama kadın acemi sanırım sonra tekrar gaza basınca hem beni hem motoru altına aldı. Isıksız bir bolge orası ve bazıları kusuru 50 50 verecek diyor ama benim hatam yok. Hızım 15 20 km civarında ve yol benim. Kadın benim hızlı oldugumu soyluyor ama hızlı olsam o carpmayla motordan fırlardım ama fırlamak soyle dursun ben dusmedim bile sonra fren yerine gaza basınca tekrar beni de motoru da altına aldı. Gorselde de goreceksiniz ben ana caddede ve kendi seridimde gidiyorum. Kazanın oldugu yerde mobese kamerası da var.
Sürec nasıl işler ve sizde 50 50 mi kusur verilir
Ortalama kac hafta surer sonuclanması? motorun pert oldugunu dusunmuyorum ama grenajlar sol ayna sag gidon kırıldı arka fren de yamuldu.
İlk gorselde net olarak yolun konumu ve kendi seridimde oldugum belli.karsı aracın da olması gereken serit arkadaki araclardan anlasılabiliyor.
Sürec nasıl işler ve sizde 50 50 mi kusur verilir
Ortalama kac hafta surer sonuclanması? motorun pert oldugunu dusunmuyorum ama grenajlar sol ayna sag gidon kırıldı arka fren de yamuldu.
İlk gorselde net olarak yolun konumu ve kendi seridimde oldugum belli.karsı aracın da olması gereken serit arkadaki araclardan anlasılabiliyor.