RKN 530 ADV Alınır mı

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
marka-model hakkında bir bilgim yok ama 99 bin'e bedava değil mi? parayı küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bu denli bi rmotosiklet için 99 bin az paradır.
50 bine çinli elektrikli bisiklet satılıyor memlekette.
en kötü ne olabilir?
forumun ve büyük oranda türkiyenin kronik sorunudur bazıları başkalarının aynı seviyeye çıkmasını istemiyor özel olmak istiyor farazi örnek adam nx500e 5 katı para vermiş tabi ki alınmaz diyecek :)

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Valla 100K'ya dandik bisiklet manetli motosiklet ne kadar mantıklı bilemiyorum ama elden geliyorsa, bi şekilde yürütürüm, sinyalini manetini yan sanayi bulur uydururum diyorsan alınabilir bi para.

Ama ABS, beyin, enjektör falan hepsine el bebek gül bebek bakılacak, hani kucaklarda taşınacak yani anca öyle. Yani gizli bir 50-60K adam etme masrafı var(lastik, koruma demiri, geleceğe dönük yedek parça stoğu, manetler, balatalar falan).

O da eder 160K TL, 4-5 yıl kullanılsa, 60-70K kilometre çıkarsa kendini karşılamış olur zaten. Sonraki kullanımı da sahibine kâr olarak kalır yani. 160K'ya CRF yok arkadaşlar, Hero bile 135'lerde ikinci eli, sıfırı 190K civarında.

Kısacası, evet bugünün şartlarında akıl çelen ahlaksız ve kalitesiz bir opsiyon. Önceki sayfalarda alınmaz demiştim, yutuyorum bu dediğimi. Durumum eğer fiyatta daha yukarılara müsade etmiyorsa, toplu taşımaya mahkum olmakla kıyaslanamayacak kadar iyi bir seçenek olarak duruyor.

Açılın çin uzmanı geldi 😁 Zontes, Dayang, Voge, Benda, Benelli, CF ve Rks harici Çinli alınmaz. 4 farklı Çinli motora sahip oldum hala sahibim😁

Motosikleti
Motorsuz
Açılın çin uzmanı geldi 😁 Zontes, Dayang, Voge, Benda, Benelli, CF ve Rks harici Çinli alınmaz. 4 farklı Çinli motora sahip oldum hala sahibim😁
yanlışın var hiçbir çinli alınmaz onun yerine dio alınır ölene kadar binilir yaradan japon efendilerimizden razı olsun

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Valla 100K'ya dandik bisiklet manetli motosiklet ne kadar mantıklı bilemiyorum ama elden geliyorsa, bi şekilde yürütürüm, sinyalini manetini yan sanayi bulur uydururum diyorsan alınabilir bi para.

Ama ABS, beyin, enjektör falan hepsine el bebek gül bebek bakılacak, hani kucaklarda taşınacak yani anca öyle. Yani gizli bir 50-60K adam etme masrafı var(lastik, koruma demiri, geleceğe dönük yedek parça stoğu, manetler, balatalar falan).

O da eder 160K TL, 4-5 yıl kullanılsa, 60-70K kilometre çıkarsa kendini karşılamış olur zaten. Sonraki kullanımı da sahibine kâr olarak kalır yani. 160K'ya CRF yok arkadaşlar, Hero bile 135'lerde ikinci eli, sıfırı 190K civarında.

Kısacası, evet bugünün şartlarında akıl çelen ahlaksız ve kalitesiz bir opsiyon. Önceki sayfalarda alınmaz demiştim, yutuyorum bu dediğimi. Durumum eğer fiyatta daha yukarılara müsade etmiyorsa, toplu taşımaya mahkum olmakla kıyaslanamayacak kadar iyi bir seçenek olarak duruyor.
Abs ve fren masrafini eklemeyi unutmadin demi. Bi de yolda giderken frenleri kendi kendine kitliyormus. Bi de km sayaci vb de calismiyormus, onu da eklemeli. Her çinlide oldugu gibi lastik eklenmis miydi?

Abs ve fren masrafini eklemeyi unutmadin demi. Bi de yolda giderken frenleri kendi kendine kitliyormus. Bi de km sayaci vb de calismiyormus, onu da eklemeli. Her çinlide oldugu gibi lastik eklenmis miydi?
sikayetvar'daki yazılanları okudum da.. 99 bin tl'e dert sahibi olunuyormuş :)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
ilk defa duyduğum marka...sitesine girdim, 250 cc den 110 beygir 400 nm tork üreten motoru görüce siteden hemen çıktım..
"Performans icin ustun sogutma sistemleri" kullaniyorlarmis, bu yuzden 110 beygirdir.
Ayni sayfada, ayni motor icin 3 farkli motor gucu degeri vermisler.

Sahibinden'de birisi ilana koymuştu ama satmak için DEĞİL. Zaten olmadığını da yazmıştı. Tamamen kötüleme idi açıklama kısmı. Sırf başkaları aynı derdi çekmesin diye.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu çinliler alfabeyi zorluyorlar...
RKS-RKN- çok yakında RKT..

Alın tabi.. Adamlar prinç yemekten bıkmışlar... Ama taş mı yesinler canım ;)

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Valla hocam okudum oradaki yorumları. Okuduklarıma istinaden de çekinceler ve gölge masraflardan bahsettim bir nebze.

Biraz mekanikten anlıyorum aldığım lisans öğretimim gereği, bu problemlerin montaj ve işçilik hatalarından kaynaklandığını düşünüyorum. Çok muhtemeldir ki ön teker ABS(ve kilometre sayacı aynı sensördür, daha ufak olan rulman etrafında kalan halka parça) sensörünün kablolamasında bir hasar yada soket bağlantısı ile alakalıdır. Yada kullanıcıya bağlı olarak disk kilidi ile hareket edilmiştir, arızalanmıştır vs. Çok başka sebepler de olabilir ki ABS okumamasının sebebini bin kalemde burada anlatamam, hayır savunmuyorum da malı.

Tek ekleme yapabileceğim husus, 100K liraya CBF 125 alamıyorsunuz, XPulse 200 alamıyorsunuz, CRF 250 ikinci elde alamıyorsunuz. Bütün bunlar düşünüldüğünde gerçekten bir seçenek haline gelebilir. Ne kadar zamanda mantıklı olabileceğini, risk ve fırsatları yorumumda belirttim. Yoksa tavsiye edecek halim yok, alın öneririm de demedim. Lütfen özellikle son paragraf yazımı tekrar okuyun. Malı allayıp pullama hevesinde yazmadım, sahibi olmadığım için doğal olarak hislerimi ve tecrübelerime istinaden düşüncelerimi aktardım.

Bakın, bütün Türkiye'yi muhtelif zamanlarda 3 defa gezdim; Hem motosikletlere, araçlara baktım. Adamın birisi, mobilete plastik kasa koyup sepet yapmış yolcu selesi tarafına, el fenerinin lambasından far yapmış. O galvanizli plakası, paslıydı abi. Yani daha ne olsun. Sağından solundan bantlamış, tekerlekli Frankestein gibi sanki, bu araçları insanlar kullanmak zorunda kalıyor, yollarda patpat denilen ölüm makinaları vs dolaşıyor.
Her yer Multistrada'larla, R1200'lerle, XR'larla dolu değil. Bunları görünce işte burada bazı okuyucu arkadaşların ulaşabileceği mütevazı noktada duran bir seçenek olduğunu söylüyorum. Ancak muhtemel yaşanacak cefalarından da kısaca bahsettim işte.

Kimisi de sırf eğlencesine dahi alır belki bu fiyatlardaki bi motosikleti. Yoksa kim s...r RKN'yi abi... Bugün köklü markalarda bile 2-3 defa düşünüyoruz acaba başımıza ne gelir diye.. Onlar kimmiş ki yani.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar