Bikerjeans Pantolon Paça tadilatı

Merhaba ,

Bikerjeans'ten yeni bir pantalon aldım.Pacaları 2 cm uzun kontrol ettiğimde pacalarda baldır arkasında kevlar var .Sizce Terzi bu pacayi dikebilir mi ? İzmir'de bir terzi riderdenim pantolon un ağını dikerken dikmekle kalmamis kevlarin anasını aglatmisti.Acaba bu da dikilir mi ?

Benim de Spidi pantolonum aynı şekilde 2 cm uzun.....Terziye verip mundar etme riskine girmektense Tommygun'ın dediği gibi katlayıp giyiyorum...spidi sağolsun katanan yere de bir reflektör koymuş daha görünür de oluyorum

Motosikleti
Cruiser
Bence de sorun olmaz ama görsel olarak içime sinmedi; illa ki yaptıracağım diyorsan o başka. Pantolonu kısalttığın (veya katladığın) zaman diz koruması aşağı kayıp seni rahatsız etmiyorsa sorun yok.
Hala İzmirdeysen Karşıyaka Akbank sokağında, Ümit Kuruyemiş’i geçince soldaki ilk pasajın sonunda Terzi Necati Bey var; tam bir zanaatkardır. On yılı aşkın süredir terzimdir, her türlü işi halleder. Pantolonu nasıl yaptırmak istiyorsan, ölçüsünü mutlaka kullanacağın botla birlikte üzerindeyken alsın; o zaman tam istediğin gibi olur.

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Benimde bel daraltma ihtiyacım var ama o imkansız gibi kevlar denim de.

Düğmeyi 1-2m kaydıracağım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benimde bel daraltma ihtiyacım var ama o imkansız gibi kevlar denim de.

Düğmeyi 1-2m kaydıracağım.
Yaa ne güzel kilo vermişsiniz de böyle sorunlarınız var.
Ben pandemide kilo alıp 89 kiloya çıkınca pantalonun düğmesi kapanmıyordu, bu pantalonlar pahalı, yenisini alamam diye motive olup 3 kilo vermiştim de anca eh işte zorla kapanır olmuştu. Bu kış güzel kilo verdim 83e falan düşebildim, aslında 70 kilo bana ideal olacak yine fazla ama keşke 70 kilo olabilsem de pantalon bol geliyor diyebilsem.

Benim de Spidi pantolonum aynı şekilde 2 cm uzun.....Terziye verip mundar etme riskine girmektense Tommygun'ın dediği gibi katlayıp giyiyorum...spidi sağolsun katanan yere de bir reflektör koymuş daha görünür de oluyorum
Daha önce büse marka pantalonda o şekilde reflektör vardı ve paçalar uzun olduğu için dışa katlamistim.Bir kaç kez pege takıldı.Dun bikerjeans e yazdım .tadilat yaptırabilirsiniz dediler boş bir zamanda terziye götüreceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence de sorun olmaz ama görsel olarak içime sinmedi; illa ki yaptıracağım diyorsan o başka. Pantolonu kısalttığın (veya katladığın) zaman diz koruması aşağı kayıp seni rahatsız etmiyorsa sorun yok.
Hala İzmirdeysen Karşıyaka Akbank sokağında, Ümit Kuruyemiş’i geçince soldaki ilk pasajın sonunda Terzi Necati Bey var; tam bir zanaatkardır. On yılı aşkın süredir terzimdir, her türlü işi halleder. Pantolonu nasıl yaptırmak istiyorsan, ölçüsünü mutlaka kullanacağın botla birlikte üzerindeyken alsın; o zaman tam istediğin gibi olur.
Keske İzmir'de olsam Buca da kevlar a bile kafa tutan bir terzim vardı 😅Ben bunu dikerim deyip riderdenim pantolonun ağını dikmişti 😅İstanbul'dakiler biraz kibarlar.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kardeşler, arkadaşlar bu saydıklarınız zaten dikiş makinesinde dikiliyor. Çok ta matah bir şey değil yapacağı. Kevlar dediğiniz en sonunda kumaş. Dikilable, kesilable yani.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Kardeşler, arkadaşlar bu saydıklarınız zaten dikiş makinesinde dikiliyor. Çok ta matah bir şey değil yapacağı. Kevlar dediğiniz en sonunda kumaş. Dikilable, kesilable yani.
Bana da yapılable geldi.

Merhaba ,

Bikerjeans'ten yeni bir pantalon aldım.Pacaları 2 cm uzun kontrol ettiğimde pacalarda baldır arkasında kevlar var .Sizce Terzi bu pacayi dikebilir mi ? İzmir'de bir terzi riderdenim pantolon un ağını dikerken dikmekle kalmamis kevlarin anasını aglatmisti.Acaba bu da dikilir mi ?
Paça zaten kullanmayacağınız yerdeyse dikilse de birşey kaybettirmez ki. Mesela iş güvenliğinde bazı bölgelerde çalışan personelde camadan yapılmasını zorunlu tutarız, kenarlardan paçalar takılıp tökezleme, düşme, düşürme gibi durumlar yaşanmasın diye. Motosiklette de gayet öngörülebilir bir risk faktörü bu. Ayakkabı bağcıkları mesela başka bir örnek.

İşi tarif etmesini isteyin, duruma göre de yönlendirin, sorularınızı sorun. Ölçü provasında bunları sormayı unutmayın terzinize.

Motosikleti
PM-01
Bana da yapılabilir geldi sonuçta bir şekilde dikilip birleşiyor bunlar yekpare değil. Önemli olan usta terzi bulmak

Riderdenim in sahibi olan vatandaş İzmirde kahramanlarda pantalon alırken tadilat yaptıramazsın elinde kalır demişti. O yüzden sormak istedim .

Bana da yapılable geldi.

Paça zaten kullanmayacağınız yerdeyse dikilse de birşey kaybettirmez ki. Mesela iş güvenliğinde bazı bölgelerde çalışan personelde camadan yapılmasını zorunlu tutarız, kenarlardan paçalar takılıp tökezleme, düşme, düşürme gibi durumlar yaşanmasın diye. Motosiklette de gayet öngörülebilir bir risk faktörü bu. Ayakkabı bağcıkları mesela başka bir örnek.

İşi tarif etmesini isteyin, duruma göre de yönlendirin, sorularınızı sorun. Ölçü provasında bunları sormayı unutmayın terzinize.
Paçayı katlayınca pege takılma ihtimali var daha önce yaşadım sorun yaşamamak için önce burada sormak istedim haftaiçi üşenmezsem terziye götüreceğim pantalonu ç. Küçük bir detay gibi duruyor ama önemli .

Motosikleti
Riderdenim in sahibi olan vatandaş İzmirde kahramanlarda pantalon alırken tadilat yaptıramazsın elinde kalır demişti. O yüzden sormak istedim .

Paçayı katlayınca pege takılma ihtimali var daha önce yaşadım sorun yaşamamak için önce burada sormak istedim haftaiçi üşenmezsem terziye götüreceğim pantalonu ç. Küçük bir detay gibi duruyor ama önemli .
Sen nasıl dikiyorsun diye sormak lazım?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
paça dikilir.
Sonuçta üretilirken de dikiliyor ama sağlam olması gereken yerlerind ekevlar ip kullanıyorlar ki dikiş yerlerindne de yırtılmasın, ama paça için gerekmez, sonuçpa paça katlanıp dikilecek, orası kazada yüke binip sürtünüp de dikişlerinden yırtılınca tehlike yaratacak yer değil.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Ben 8-10 yıl önce M beden olarak kullandığım full kevlar pantolonu bu yıl tekrar kullanıma almam gerektiği için terzide XXL'a genişlettirdim 🤓 Paçadan 2cm olmayacak şey değil hocam. Terzisini bulman lazım sadece. Faydası olacaksa, iş kıyafetleri dikim/üretim işi yapan bir terzi bul. Onlar bu tarz işlerde daha mahir oluyor. 👍

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Ben 8-10 yıl önce M beden olarak kullandığım full kevlar pantolonu bu yıl tekrar kullanıma almam gerektiği için terzide XXL'a genişlettirdim 🤓 Paçadan 2cm olmayacak şey değil hocam. Terzisini bulman lazım sadece. Faydası olacaksa, iş kıyafetleri dikim/üretim işi yapan bir terzi bul. Onlar bu tarz işlerde daha mahir oluyor. 👍
M den XXL' a da baya genişlemiş.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İzmirde eski şifa hastanesinin karşısındaki terzi kısaltıyor..
Kahramanlardaki bütün motorcular ona götürür..

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Kevlar kumaş almıştım kendimiz dikelim vs diye
çoğu makine dikemedi.
Kızıma pantolan diktirdim %100 kevlar özellikli olduğu için pantolanda sıfır esneklik, giyemedik

Motosikleti
Kevlar kumaş almıştım kendimiz dikelim vs diye
çoğu makine dikemedi.
Kızıma pantolan diktirdim %100 kevlar özellikli olduğu için pantolanda sıfır esneklik, giyemedik
Bu kumaşı sanayi tipi makineler dikiyor, ve kalın iğne ile dikiyorlar. Ev tipi makineler iğne kırar. Birde birkaç dokuma çeşidi var. Biraz teknik bilgiye sahip olmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar