Artçı konforu yüksek motosiklet arıyorum. CLC450?

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Kolay binip inebilecekleri alçak seleli arka çanta takmaya müsait uzun yolda da yetecek bir şey arıyorum. Aklımdan CFMOTO CLC450 geçiyor ama markadan dolayı cesaret edemiyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Her tarafı açık ve her yerden rüzgar yiyecek bir motorla nasıl bir uzun yol yapmayı planlıyorsunuz? Zor olmayacak mı?

Güçten bağımsız düşünüyorum; şu an kullanmakta olduğunuz Pulsar F250 uzun yolda daha az yorucudur.

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Her tarafı açık ve her yerden rüzgar yiyecek bir motorla nasıl bir uzun yol yapmayı planlıyorsunuz? Zor olmayacak mı?

Güçten bağımsız düşünüyorum; şu an kullanmakta olduğunuz Pulsar F250 uzun yolda daha az yorucudur.
Ben çok memnunum motorumdan da annem ve arkadaşlarım memnun değil yüksek geliyor çarşıya markete götürürken binerken inerken çok zorlanıyorlar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben çok memnunum motorumdan da annem ve arkadaşlarım memnun değil yüksek geliyor çarşıya markete götürürken binerken inerken çok zorlanıyorlar.
Şimdi anladım durumu. Muhtemelen yakınlarınız motorunuza artçı olarak binerken motorun solundayken direk bacaklarını sele üstünden geçirerek seleye oturmaya çalışıyorlar, bu nedenle motor yüksek geliyor ve rahat bir şekilde motora binemiyorlar. Tavsiyem şu olur; siz motorunuza oturduktan sonra ön freni sıkın, motor da dik konumda olsun, artçınız sağ eliyle sizin omuzunuzdan destek alsın, sol ayağını arka pege basarak hafiften yukarı kalksın ve sağ bacağını arka sele üzerinden geçirerek sağ artçı pekine bassın. Böylelikle daha rahat binebilir.

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Şimdi anladım durumu. Muhtemelen yakınlarınız motorunuza artçı olarak binerken motorun solundayken direk bacaklarını sele üstünden geçirerek seleye oturmaya çalışıyorlar, bu nedenle motor yüksek geliyor ve rahat bir şekilde motora binemiyorlar. Tavsiyem şu olur; siz motorunuza oturduktan sonra ön freni sıkın, motor da dik konumda olsun, artçınız sağ eliyle sizin omuzunuzdan destek alsın, sol ayağını arka pege basarak hafiften yukarı kalksın ve sağ bacağını arka sele üzerinden geçirerek sağ artçı pekine bassın. Böylelikle daha rahat binebilir.
İzlettim videolarını anlatıyorum da şimdiye kadar pek başarılı olamadılar yıldım bir tık sağa sola çekmelerinden beni :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Olsun :) annelerimiz ne derse, nasıl rahat ederlerse o şekilde olsun.

Clc'ye artçınız rahat biner, iner ama uzun yolda rüzgar sizi bunaltır, mutlaka tur camı gibi bir şey uydurmaya bakın.

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Kolay binip inebilecekleri alçak seleli arka çanta takmaya müsait uzun yolda da yetecek bir şey arıyorum. Aklımdan CFMOTO CLC450 geçiyor ama markadan dolayı cesaret edemiyorum.
Söz konusu artçı konforuysa, müsaadenizle chopper/cruiser'dan bahsetmek isterim :D

Hem düşük sele, hem de geniş oturma alanı ile, hanım pek memnun. Tarz değiştirmeyi düşünür müsünüz bilmem ama Shadow 750'de mesela, hem artçı selesi sürücüden bir tık yüksek olduğu için artçı yolu izleyebiliyor, hem de geniş olduğu için konfor kaybı olmadan seyahat edebiliyor. Naçizane bir öneri tabii.

Kawasaki 500 elomanator vardi alcak seleli sanki hem yeni model. Fakat yedek parcasi ocaginiza incir agaci dikebilir zira oldukca pahali deniliyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kawasaki 500 elomanator vardi alcak seleli sanki hem yeni model. Fakat yedek parcasi ocaginiza incir agaci dikebilir zira oldukca pahali deniliyor.
Arkadaşımın oğlu için satın aldığı Eliminator 500'ü İstanbul'dan sürerek İzmir'e getirdim. Motor bir cruiser değil de naked karakterli. Bir de hangi pozisyonda sürersem süreyim kıç çatalımın açılmasının önüne geçemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar