Metzeler Roadtec 01

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Metzeler Roadtec 01 siparişi verdim. 2021 den beri kullandığım michelin pilot streetlerden sonra nasıl Muğla'nın yollarında yağmurlarında olacak bakalım. Bu arada motolastikte stok yenilediler gibi olmayan lastikler gelmiş.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Bugün lastikler takıldı ilk izlenimim lastikler sanki yola yapışıyor sanki koli batı üzerinde gidiyormuşum gibi dönüşlerde sanki o bırakıyor hissi yok michelin pilot street leri ilk taktığımda bile böyle bir hissiyatı olmuyordu. Birde eski lastik radial olmadığından mı yoksa eskidiğinden mi bilmiyorum böyle inik lastik gibi geziyordu bunda o yok. Hafta sonu yağmurda 55 km kadar yağmur altında sürüşüm olacak lastiğin ne tepki verdiğini başıma bir iş gelmezse yazarım :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hadi bakalım hayırlı olsun, kazasız belasız uzun km.ler sürmen dileğiyle.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Lastik hakkında güncelleme yapayım istedim. Sıcak asfaltta jantın yanaklarını kapatacak su birikmiş yağmurda yardır yardır gittim ürkütmedi, salma yapmadı. Döner kavşaklarda kuru havalarda rahat rahat istediğim gibi gaz açabiliyorum. Virajlarda korkmadan yatırabiliyorum salma vs yapmıyor. Michelin pilot street ile aradaki fiyat farkına katlanılır zira 2 defa kesin kazadan kurtardı lastik beni. CBR 125 için uygun ebatları var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar