Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet bayramı kutlu olsun! / Menderes ÖZEL

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
    Motosikleti
    Fazer
    Sezonu resmen başlatan Motoshow 2007 yeni modelleriyle, sürücü ekipmanlarıyla, test sürüşü imkanlarıyla, şovlarıyla kesinlikle kaçırılmaması gereken bir fuar. İşte benim vizörümden fuarın gözdeleri...

    Motosiklet sezonu, Motoshow 2007'nin Yeşilköy'de Dünya Ticaret Merkezi'nde 28 Mart'ta kapılarını açmasıyla resmen başladı. Markaların yeni modellerini sergilediği Türkiye'nin en büyük motosiklet etkinliğinde, park alanlarında test sürüşü imkanı da var. Birbirinden renkli aktivitelerin olduğu fuarda Redbull X-Fighter Uluslararası Motosiklet Akrobatları da bir gösteri gerçekleştirecek.

    Ucuzundan pahalısına bir motosikletçinin ihtiyacı olan her şeyin yer alacağı Motoshow 2007'de 12 bin metrekare bir alanda yer alan 80 standda motosikletin yanı sıra kask, sürücü giysileri, gözlük, mont, tulum, eldiven, bot, çizme, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil birçok aksesuvar ve ekipmanları sergileniyor. Benim vizörümden fuarın gözdelerine gelirsek...

    BMW üç modelini ilk kez görücüye çıkardı

    # Piaggio'nun üç tekerlekli scooter'ı MP3, Motoshow 2007'nin yıldızlarından biri oldu. Üç tekerleğiyle, herkesi tavlayabilme yeteneğine sahip MP3 yılın merakla beklenen motosikletlerindendi. Cem Yılmaz'ın bile iki adet sipariş verdiği MP3, motosiklete binsin binemesin geniş kitleleri motosiklet tutkunu yapacak gibi.

    # Fuarda 14 farklı modeliyle yerini alacak olan Borusan Otomotiv, BMW'nin yepyeni bir segment olan G serisindeki üç modelini ilk defa görücüye çıkardı. Hafifliği ve sportifliği ile öne çıkan G 650 Xcountry, G 650 Xchallenge ve G 650 Xmoto'nun meraklıları ile buluşacağı fuarda, 2006 yılının son ayında piyasaya çıkan yeni roadster modeli R 1200 R da sergilenecek. BMW Motorrad ürün yelpazesindeki tüm modellerin sergileneceği standda ayrıca BMW Rider Gear 2007 sürücü donanımı koleksiyonuna ayrılmış özel bir showroom bulunacak. Bizden söylemesi; Borusan bu yıl da stand tasarımında iddialı.

    # Milliyet'te iki kez haberleştirdiğimiz Cornerspeed pist yarışçısı okuluyla ilgili tüm detaylara Suzuki standından erişilebilir. Suzuki Rizla MotoGP takımının motosikletinin de sergileneceği standda B-King'i de görebilir; alamasanız bile üzerinde oturup fotoğraf çektirebilirsiniz. Test alanında Suzuki motosikletleri deneme imkanı da var!

    Merkit ve Torunlar ile tanışıp sohbet edebilirsiniz

    # Gelelim Yamaha'ya; Beldeyama beş yeni Yamaha modeli getiriyor: 5'inci jenerasyon R1, FZ6 Fazer S2, XVS1300A Midnight Star, X-City ve YBR250. YBR250 kesinlikle fuarın, hatta 2007'nin gözdelerinden biri olacak.

    # Basın sponsorluğunu Milliyet'in yaptığı Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar'dan oluşan Jim Beam Türkiye Takımı da fuarda olacak. Fuar, KTM 450exc motosikletleriyle Dakar Rallisi'ni bitirmekle kalmayıp bir de dereceye giren Merkit ve Torunlar'la tanışmak, sohbet etmek için güzel bir fırsat. Merkit ve Torunlar üzerinde hâlâ Senegal'in çamurlarının durduğu motosikletlerini de fuara getirecek.

    # Motosiklet.net'ten arkadaşlar da 11'inci salonda kendilerine ayrılan standda yer alıyor. Bir diğer dost grup Motovirus'ten arkadaşlar yarın, grup sürüşüyle fuara geliyor. Istanbul Riders, Motordelisi'nin yanı sıra çok sayıda motosiklet topluluğu fuarın tozunu atacak.

    Bu film kaçmaz: "Wild Hogs"



    Türkiye'de yakında gösterime girecek olan "Wild Hogs" tam bizlik bir film. "Wild Hogs"da John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence ve William H. Macy günlük yaşamlarının stresinden, üzerlerine derileri çekip kendilerini motosikletlerle yollara vurarak kaçan dört kafadarı canlandırıyor. Motosiklet çetelerine özenen dört orta yaşlı insanın yolu gerçek motosiklet çetesi Del Fuegos ile kesişince olaylar gelişiyor. Film Türkiye'de nisanda vizyona girecek.


    Menderes ÖZEL
    mozel@milliyet.com.tr
    Motosiklet Günlüğü - Menderes Özel'in Yazıları Milliyet Gazetesi Cumartesi Ekinde Yayınlanır.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Türkiyenin ılık yerleri neresi olursa
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    evet bugün ordaydım gerçekten bu film kaçmaz
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

  3. #3
    dunpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2005
    Şehir
    SAMSUN / İZMİT-KOCAELİ
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9B & IZHPLANET5 350cc-2zamanlı
    bu filmlerin artması dileğiyle kesinlikle kaçırmayacağım...
    ...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
    ...55VATAN41MEKAN...

  4. #4
    100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
    Motosikleti
    Fazer
    Alıntı komtan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet.net'ten arkadaşlar da 11'inci salonda kendilerine ayrılan standda yer alıyor.
    Menders ÖZEL fuarda, Olcan 'la beraber;



    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler