Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
wolrath Hakkinda

Temel Bilgiler

Doğum Günü
03 Mayıs
wolrath Hakkinda
Yer:
istanbul / maltepe
Motosikleti:
pani / 3colore
Mesleği:
SbY
Kan Grubu:
A Rh+
Ad Soyad:
Barış

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
2.783
Günlük Ortalama Mesajlar
0.60
Genel Bilgiler
Son girişi
26 Ekim 2020 02:26
Üyelik
24 Haziran 2011
  1. 600 f koruma yaz sahibindene ilk cikan takoz 119tl
  2. Tsk ederim hocam.. Ewet buldum sma 150 lira olmus :)
  3. Ben aldgmda vardi. O vidanin yerine icinden cikan vidayla direk oluyor diye biliorum.fatih kilicli ve diger aksesuarcilarin cogunda var.115tl civaronda daha fazla verme.turk yapimi ama kaliteli gozukuo ve en onemlisi estetik duruo
  4. Kesinlikle size katiliyorum hocam. Peki baglantiyi nasil yaptiniz. Cunku grenaj baglantisi uzerindeki kucuk bi vida deligi ?? Ben aradim ama bulamadim bir turlu ayni sizinki gbi yapmayi dusunuyorum.. Takizun markasi nedir ??
  5. Ben gorunum icin ve yerinde duserse korumasi icin grenaj baglantisina taktim. Saseye takmaya karsiyim. Yuksek suratli jaza aninda tum agirlik takoz yani sasi uzerinde olacak.kesinlikle zarar verir kanisindayim.
  6. Hocam 600f in koruma takozlarini nasil taktiniz ?? Yanlis gormediysem grenaji tutan demire takmissiniz galiba ?? Bende takoz alicam ama normali hic hosuma gitmedi cok altta kaliyor.. Sizden yardim bekliyorum iyi gunler..
  7. evet kardesim
  8. Bugün vapurda karşılaştığım saygı değer abi siz miydiniz cbr600 lü
  9. estag.
    degısıklıkler ıcın : https://www.facebook.com/media/set/?...1973421&type=3
    yakıt : 2.8-3.8 arasıydı
    cam tıtresım vardı.puıg taktıktan sonra bır nebze azaldı ama tek sılındır oldugu ıcın tıtresımı tamamen ortadan kaldırmak ımkansız.butun motorda degıl camda tıtresım vardı.
    ıyı aksamlar.
  10. Merhaba,umarim rahatsiz etmiyorumdur. Sanirim cbr 250 kullanicisiydiniz bir zamanlar,acaba motorda ne gibi degisiklikler yaptiniz gorsel ve mekanik olarak ? Yakiti nasildi,birde camda titresim oldugu soylenmis,bu titressim motorun butununde var miydi ?
    İyi aksamlar.
Toplam ziyaretci mesajı: 35

35 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 35
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu