Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
utkan35 Hakkinda

Temel Bilgiler

utkan35 Hakkinda
Yer:
35 İzmir / 07 Antalya
Motosikleti:
Mondial 125 MH Drift
Mesleği:
Lise Öğrencisi
Kan Grubu:
O Rh+
Ad Soyad:
Utkan

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
1.148
Günlük Ortalama Mesajlar
0.23
Genel Bilgiler
Son girişi
06 Eylül 2014 17:23
Üyelik
28 Ağustos 2010
  1. Kardeş 125 lik veya 100 lük motor önerin varmı kuba çita düşünüyorum onda balansörde var diyorlar birde kübanın motorunun üretici honda diyorlar ne kdar doru bilemem
  2. arkadaşlar kanuni S125T almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz..hiç bir yorum bulamadım bu motora dair.......
  3. evet.. 2.75
  4. özel mesajım geldi mi sana ? bi türlü çözemedim şu özel mesaj olayını...
  5. Kısmet ya, motor senin para senin, bana nasıl yapılır sorma üstten egzantrikli motordan hiç anlamıyorum, egzantrik zincirini söksem geri doğru takamam diye korkuyorum.
  6. Yapan yapıyo da çok para gider ya, cg225 4 valfli üst kapak kullanmış, silindiri ve krankı nedir bilmiyorum. Yine üstten egzantrikli motor toplamış itecekli cg değil.
  7. Dükkanları kumlucada adı Aras Ege motor Facebookta bu admlarında hesabı var ordan tam adreslerini alıp belki fiyatıda öğrenebilirsin.Kazasız belasız kardeşim.
  8. Kardeşim merhaba mesajını yeni gördüm.İzmirlisin değil mi?Bende İzmirliyim ama meslek icabı Ankaradayım.Bu cuma Diyarbakıra yola çıkıyorum cuma günü Adana da konaklayıp cumartesi sabahı Diyarbakıra devam edeceğim.Kuzey Kavak abi yanlış bilmiyorsam motoruyla Antalya da bir motorcuya gidip motoru orada büyüttü 235cc yaptı.Senin Drift 135cc ne kadar büyür ben bilmiyorum Bu arada Kuzey abinin face bende yok ama facede MONDİAL MR 150 sayfasında kendisine ulaşabilirsin.Bana sorcak olursan önce motorun tadını çıkar bende ilk drift alacaktım sonra ne olduysa mr aldım Bu haliyle Ankara İzmir Ankara Bolu yaptım Cumaya Diyarbakıra gideceğim.90 hızla istediğin yere giden makinalar.Senin motorunda gidip gelir.Ama senin bileceğin iş.Umarım yardımcı olabilirim.Tekerin düz bassın kardeşim.
  9. Motoru daha yeni aldın biraz keyfini sür, ayrıca motoru ellersen mutlaka ömrü azalıyo. İlla motoru büyütücem diyosan 600-700 lira para biriktir motor için motosikletinin motorunu sök bavula koy otobüsle gaziantepe git orda çok kral bir parçacı da var bi sürü modifiye yapan usta da var orda motorunu üstten egzantrikli 200'lük yaptırırsın.
  10. Önce alttaki 17'lik civatadan yağı boşalt, sonra o civatayı geri kapamadan yağ süzgecini de çıkar temizle filtre değil de metal süzgeç olduğundan değiştirmene gerek yok yüz kere bile temizlenir kullanılır. Yağı boşaltırken yağ çubuğu da çıkarılır ayrıca motor sağa sola yatırılır, ayak marşına basıp yağ pompasında kalan yağlar akıtılır.
Toplam ziyaretci mesajı: 28
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

29 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 11 to 20 of 29
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu