Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
unoturbo Hakkinda

Temel Bilgiler

unoturbo Hakkinda
Yer:
Kocaeli
Motosikleti:
150-100-49cc
Mesleği:
Öğrenci
Ad Soyad:
SediciValvole

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
186
Günlük Ortalama Mesajlar
0.07
Genel Bilgiler
Son girişi
06 Şubat 2018 16:24
Üyelik
01 Ağustos 2016
  1. Aleyküm selam. Baktım bişey yazmıyor. Burgulu tel jant
  2. : ))
  3. Gittigidiyor dan n11.com dan bakabilirsin, tavsiye edebileceğim bir ürün yok. Mercek bulup ona uygun bir led ampül koysan daha iyi olur tabiki. Orjinal farda led ampülün çok iyi ışık vereceğini sanmıyorum.
  4. Far ampülü çinden daha gelmedi bekliyorum. Hiç de gelecek gibi durmuyo.
  5. Çift egzozsa egzoz değişimi hayal gibi bişey. Tek egzoz ise Cg'ye uyan egzozlar uyar, pek de uğraştırmaz kendi imkanlarında bile uydurursun. Arka mafsalın cıvatasına denk gelir egzoz bağlantısı.
  6. Hava ayar vidasına alttan yukarı doğru bakarken 0.5-1 tur arası saat yönünde çevir yani sık, sorun olmaz. Komple borulu Cg modifiye egzoz alırsan Cg motora aynen uyar. Mondial Drift'e falan ise kastırarak uydurulur.
  7. O boru geri dönüşüm sisteminin gereksiz bir zımbırtısı. Hava ayarı işte motor ne çok ani devirlenecek ne de çok geç devirlenecek şekilde orta halli bişey yapacaksın. Hava ayarı çok hassas bir şey değil mükemmel ayarı bulman şart değil. Eski egzozunu kesip yeni egzozu kaynattıracaksın. Egzozcudaki boruların pek uyacağını sanmıyorum. Cg modifiye egzoz alırsan komple olarak borulu, onlarda böyle bişeye gerek yok.
  8. Açık hava filtresi takınca karbüratörden gelen açıktan kalan kabloyu tıkayabilirsin. Açık hava filtresi takınca hava ayarını kısman gerekli. Egzoz borusu için ve egzoz konusunda egzozculara müracaat edeceksin :) Egzoz boşta sallanırsa tabiki olmaz bir yere bağlaman gerekli.
  9. Kısa egzoz takabilirsin veya Cg için basamaklık var ondan tak yolcunun bacakları yanmaz.
  10. Facebookda izmit motogarage diye ara fotosunda kırmızı bir yeni kasa ybr var şu an. Motor çok bitikken de 210 cc yapılır ama rulmanları falan da değiştirmek gerek. Bence fazla beklemeye gerek yok :)
Toplam ziyaretci mesajı: 34
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

3 Arkadaşlar

  1. sbr Çevrimdışı

    sbr
  2. snappy x Çevrimdışı

    Forumdan Uzaklaştırıldı

    snappy x
  3. volkanmet86
Arkadaşlar gösterme 1 to 3 of 3