Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
TAYFUNBORA Hakkinda

Temel Bilgiler

TAYFUNBORA Hakkinda
Yer:
Samanyolu Galaksisi
Motosikleti:
Ktm 690 Sm
Mesleği:
İşlevsel insan.Lazımsa kullan işin bitince at.
Kan Grubu:
AB Rh+
İletişim:
funtay34@hotmail.com

İmza


https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
1.755
Günlük Ortalama Mesajlar
0.37
Fotoğraflar
Toplam Albüm
13
Toplam Resim
62
Genel Bilgiler
Son girişi
08 Ekim 2020 09:51
Üyelik
04 Nisan 2011
  1. Merhaba,

    Bence duke 200 rahat bir motor.Ben eşimle çok uzun yol yaptım sıkıntı olmadı.Ama öyle çok harika da değil yani...Ama tek olduğumda arkada eşya ile doluyken yine de keyfim süperdi.
  2. Selamlar tayfun bey ben size motorla ilgili şunu sormak isterim.Uzun yolculukta eşyalarım olsa ve arkaya bir arkadaşımı alsam.Yani yanlara bağlı çantalar ile arkadaşım olsa arkamda.Öyle bir sürüş denediniz mi?Ve uzun yol düşünceleriniz nedir KTM duke 200 hakkında
  3. Merhaba internetten bulamadım fiyatını kafamda olan bir tarz sizin motorunuz.İlerleyen zamanlarda öyle bir motor düşünüyorum ne kadar acaba fiyatı?=))Özelden attım bilerek söylemek istemezsiniz diye belki
  4. İyi günler Ben Ayberk Parlak motoru sahibinden.com da gördüm ktm 200 duke motoru sattıgınızı biliyorum fakat bende bu motoru almak istiyorum ne yazıkki bu motoru alanıda satanıda hiç göremedim bu yüzden bu motoru satmanızın sebebini sorcaktım ktm motor 0 ı 11.500 tl merak ettim neden bu kadar ucuz bi kullanışsızlıgımı var. Ben Karabükte oturuyorum ve Ankarada okuyorum.Karabükten ankaraya gidip gelmek istiyorum sizce olabilir mi? Nezaman görürseniz cevap atarsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
  5. Merhaba. Ktm duke 200 anahtar teslim fiyatı nedir? supermoto'nun sitesinde göremedim motoru :S
  6. anahtar teslim mi 11900 tl anlaştın .
  7. Duzeltme yapayim.Bizim ki Sm R modeli olarak geciyor.Supermoto sinifinda
  8. Tayfun slm avatarında ktm 690 sm c olarak gözüküyor , ben yeni transalp kullanıyorum , fakat yeni çıkan ktm 690 enduro alma planım var sanırım ikisindede aynı motor kullanılıyor, bu motor hakkında biraz konuşmak isterim senle gerekirse o tarafada gelebilirim ben yeşilköyde oturuyorum, teşekkür ederim.
  9. Tabi vardır.Honda'yı arayıp görüşebilirsiniz.Ama telefonda yoğun çalışan bir insanı aramak nasıl olacaktır bilemem.Aydın Hoca kesinlikle yardımcı olur ama motor işini ciddiye alan bir eğitmen olarak sana gerçekten neyin faydalı olacağını aktarmak adına direkt eğitime katılman ile sağlayabileceğini söyleyecektir.İnternette videolarda var eğitim ile ilgili ama bir çoğu güvenilmez ve yanlış bilgi.
  10. bu aydın hocaya kişisel ulaşma şansımız yokmu istanbula ha deyince gitmek imkansız sonuçta ama bi kalç tiyo verebilir sanırım.
Toplam ziyaretci mesajı: 14
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

25 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 25
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu