Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
serdar23_Bilgem Hakkinda

Temel Bilgiler

Doğum Günü
08 Şubat 1964 (60)
serdar23_Bilgem Hakkinda
Yer:
ELAZIĞ
Motosikleti:
BMW R 1200 GS Adventure
Mesleği:
Öğretmen
Kan Grubu:
AB Rh-
İletişim:
04242471981

İmza


Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;

Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
1.154
Günlük Ortalama Mesajlar
0.18
Genel Bilgiler
Son girişi
20 Mart 2024 16:09
Üyelik
25 Eylül 2006
  1. Serdar hocam merhabalar,
    Uzun zaman önce sizinle yine bu forum sayesinde tanışmışmıştık. Hatta o zamanlar sizde Kanuni Tiger vardı :) Hatırlamadıysanızda bir kez daha tanıtmak isterim kendimi Zonguldak'tan Canku ben. Şu anda bir yerel gazetede çalışmaktayım ve aklıma çok güzel bir fikir geldi tabi sizde arzu ederseniz. Bugün açtığınız güvenli sürüş eğitimi adlı konu başlığınızı gördüm ve aklımda hemen bir fikir belirdi. Neden dedim kendi kendime Serdar hocam bizim gazetemizde Zonguldak'lı motorsiklet sevenler için ve bizim internet sitemizi takip edenler için güvenli sürüş eğitimleriyle ilgili bir makale yada bir köşe yazısını bizim için kaleme almasın ki dedim. Üzülerek belirtmek isterim ki bu sizden gelebilecek bir yazı yada makale karşılığında bizim size verebileceğimiz maddi değil sadece manevi duygular ve teşekkürlerimiz olabilecektir.
    internet adresimizi ve bizi birazcık daha yakından bakmak isterseniz www.demirmedya.net ilginizi sizden rica ederim saygılar dilerim.
  2. Merhaba serdar kardeş,geçen yaz zaman kısıtlamasından tanışma fırsatını heba ettim.Önümüzdeki yıllara bakacağız artık..
    Sevgi ile kal
  3. Merhaba Abi nasılsın?
  4. mesajını aldım Sercan
  5. Özelden aldınız mı mesajımı?
  6. Merhabalar hocam bır muddet malatyada olacagım.. Telefon numaranızı kaybettıgım ıcın sıze buradan ulasmaya calıstım.. Numaram sızde olması lazım :) ancak her ıhtımale karsı yazayım.. 0532 4352722 Adil Dervişoğlu
Toplam ziyaretci mesajı: 6

18 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 11 to 18 of 18
2. sayfa BirinciBirinci 12