Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
raven71 Hakkinda

Temel Bilgiler

raven71 Hakkinda
Yer:
İstanbul
Motosikleti:
honda xl 200
Kan Grubu:
A Rh+

İmza


anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
920
Günlük Ortalama Mesajlar
0.15
Genel Bilgiler
Son girişi
10 Ocak 2015 04:33
Üyelik
17 Ağustos 2007
  1. bir önerim daha olacak: bir kağıda böyle bir evliliğin avantajlarını, dezavantajlarını, aranızdaki iyi yönleri, aranızdaki kötü yönler, şimdiki sorunlarını ve ileride çıkabilecek muhtemel sorunları yaz. yani 6 başlıkta kafandakileri kağıda dök ve üzerinde düşün. yol haritan daha net olarak gözünün önüne gelecektir. her kafadan ses çıktığı için kafanın karışmaması için bunu yapman önemli. hakkında hayırlısı olsun.
  2. çok bahtsız biriyim.neye el atsam kuruyor.aslında zekiyim ama saf kalpliyim.iyi niyetimden bir çok fırsatı kaçırdım.değişemiyorum.elimde değil.kötü duygular barınmıyor bende.ama bu yaşamı haketmediğimi düşşünüyorum
  3. tavsiyelerin için tşk ederim kardeşim.anlıyorum seni.bana özelden yazmanda gerçekten iyi oldu.tecrübeli insanların yaşadıklarından kendime pay çıkarmam lazm.maddi durumum iyi değil.bir kere evlenmek isityorum. bir daha evlenmeye kalmak ve tekrar bu maddi gücü sağlamak kolay iş değil.hata yapmaktan korkuyorum.abimin bir eşi vardı.düşman başına.bizimkilerin iki gözü iki çeşmeydi.onlarda iyi birini hakediyolar.
Toplam ziyaretci mesajı: 3