Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İletişim


Mesajlaşma & Chat

piyanist_irf adlı üyeye ulaşmak için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
4.156
Günlük Ortalama Mesajlar
0.87
Fotoğraflar
Toplam Albüm
1
Toplam Resim
3
Genel Bilgiler
Son girişi
02 Nisan 2019 13:24
Üyelik
29 Mart 2011
  1. çok yoğunsun çooook :D
  2. bana 50cc lik motorsikletin motoru lazım?
  3. nasıl iletişime geçebiliriz?
  4. http://www.ebay.co.uk/itm/Spy-Alarm-...3&cmd=ViewItem

    ben bu linkten satın aldım bayram tatili araya girdiginden 2 haftadan daha kısa sürede elime geçti.fiyat olarak en makul ve güvenilir olarak burayı tavsiye ederim.(209 ve 2012 fonksiyonel olarak aynı sadece 212 yeni versiyon kumanda ...tavsiye niteliğinde size önermek istedim irfan..selametle kardeş...
  5. Ben de izmitliyim musait bi zamanda sizinle tanismak isterim
  6. selam irfan kardeş,malum fotoğrafçı'yım yaz sezonu boyunca iş sıkışıklığından foruma giremedim,senin paramotor yapımını da takip edemedim.Paraşüt eğitiminden sonraki aşamalarından ve paramotor yapımının son durumlarında haberdar olmak isterim,İnşaallah vazgeçmedin...
  7. merhaba irfan bey,
    kanuni gt170 motorsikletim için koruma demiri siparişi vermek istiyorum mümkünse?
  8. merhaba irfan bey ben inazuma için çanta ve koruma demiri almak istiyorum son fiyat nedir ikisi için.birde orta sehpa yapan varsa nasıl ulaşabilirim yardımcı olurmusun.05012096782 sms atabilirsin şimdiden teşekkürler.
  9. Merhabalar İrfan Bey,

    Sitede gördüğüm üzere Kanuni GT 170 için arka çanta demiri imal etmişsiniz. Ben de bu demirlerden arıyorum bununla ilgili bana resim ve fiyat gönderebilirseniz sevinirim.
    Ayrıca ben Edirne'de yaşıyorum. Buraya kargo yapabiliyormusunuz?
    Mail adresim : sertyil@yahoo.de
  10. Selamın Aleyküm İrfan abi;
    Abi diyorum çünkü siteden öyle çok takip ettim ki çalışmalarınızı artık neredeyse sizi tanıyor gibiyim:) affınıza sığınarak samimiyetimi mazur görün diyorum.
    Size birkaç sorum olucak: öncelikle yeni motorcuyum yaşım 36. kardeşimle beraber bir KTM duke 125 aldık. kendiside yeni motor konusunda. fakat benim gönlümde yatan İnazuma. Kasımda inşallah alıyorum. KTM de kardeşime kalacak. Senin yaptığın koruma demiri projelerini hayranlıkla takip ettim. Yeni motorum inazuma için bende düşünüyorum. fakat motor konusunda yeni olduğumuz için sanıyorum senin oraya gelip taktıramicam demiri. Elim az buçuk yatkındır bu işlere. sanıyorum kendim takabilirim. sen bana kargoyla gönderebilirmisin? Ayrıca fiyatı ne kadar? bilgi verebilirsen çok sevinirim.
    Hayırlı günler dilerim.

    Burak SÜNNÜK.
Toplam ziyaretci mesajı: 136
2. sayfa BirinciBirinci 123412 ... SonuncuSonuncu