Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Nsn Hakkinda

Temel Bilgiler

Nsn Hakkinda
Motosikleti:
Suzuki Gsxr600
Mesleği:
Makina Mühendisi
Kan Grubu:
O Rh+

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
13
Günlük Ortalama Mesajlar
0.00
Genel Bilgiler
Son girişi
20 Mart 2014 13:04
Üyelik
16 Mayıs 2013
  1. Merhaba Serkan, bende Aydın 29 yaşımdayım.
    Motor seçimindeki kriterin kişisel zevkin olmalı bu aşamada. Birkaç ay binip sıkılacağın bir motor almamanını şiddetle tavsiye ediyorum. Motora binmek ihtiyaç kadar hobi işine dönüşüyor başlangıç aşamasında, motor üstündeyken bindiğin motorun seni mutlu ve tatmin etmesi önemli. Teknik özellikler, dayanıklılık veya servis vs. hangi marka model seçmiş olursan ol daha iyisinin olacağı herzman aşikar. 5 yıldır otomobil kullanıyor olman senin için büyük avantaj. Motora binmeye başladıktan sonra bir çok şeyin senin için geçerli olmadığını göreceksin.
    Yoğun iş tempom olmasından ötürü hafta içi ancak iş çıkışı 1 saat kadar binebiliyorum motora ve buna rağman hızlı ilerleme kaydettim. Sebebi 12-13 senedir otomobil kullanıyor olmam. Sana elimden geldiğince yardımcı olurum. hafta sonları daha müsait oluyorum, hafta içi mesai yada şehir dışında olabiliyorum. Seninde müsait olduğun zaman ulaşabilirsin bana. 05353736609, 05302932403
  2. Merhaba dostum, Serkan Ben.

    Önce hemen şunu söylemek isterim çok makbule geçer yardımların. Dosyam şu an emniyette, bu hafta içi ehliyeti teslim alacağım. Motoru ise bu haftasonu değil bir dahaki haftasonu almayı planlıyorum. İşleri hallettikten sonra müsait olursan yine site üzerinden irtibata geçerim seninle.

    Tekrar sağol ilgin için.
Toplam ziyaretci mesajı: 2

2 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 2 of 2