Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
motokurt Hakkinda

Temel Bilgiler

Doğum Günü
01 Ağustos 1959 (64)
motokurt Hakkinda
Yer:
izmir,gaziemir
Motosikleti:
suzuki V stron dl1000 .HONDA CBR 250 R-SENATÖR 150
Mesleği:
ak galvaniz a.ş. İdari İşler ve Personel Müdürü
Kan Grubu:
B Rh+
İletişim:
erhan2944@gmail.com
Ad Soyad:
A.Erhan YILDIRIM

İmza


DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
621
Günlük Ortalama Mesajlar
0.13
Fotoğraflar
Toplam Albüm
4
Toplam Resim
5
Genel Bilgiler
Son girişi
11 Kasım 2017 23:33
Üyelik
01 Ocak 2011
  1. Merhaba,en kısa zamanda görüşmek dileği ile hafta ortası uygun bir gün tel. görüşelim.
  2. merhaba hocam,ben de kısa zaman önce cbr 250r sahibi oldum ama otoruş pozisyonuna bir türlü alışamadım.boynum omuzlarım feci ağrıyor.Siz bu kadar uzun yolu bu motorla nasıl yapıyorsunuz?Gidonu mu yükselttiniz?Yoksa zamanla insan alışıyor mu?
  3. Abi teşekkür ederim. Facebook'u çok sık kullanmıyorum ama ilk fırsatta ekleyeceğim. Yaşamayı seven birisi olduğunuz çok belli, yeri geldiğinde bir kahvehanede bile uzanıp geceyi geçirecek ruha sahip çok az insan var. İnşaallah kısmet olursa ben de gezilere dahil olmak isterim. Güneşi gördüğüm her fırsatta çıkıp biraz turluyorum. Sıkca antreman yapmak benim gibi motosiklet tutkunu olup yeni başlayanları sezona hazırlayacaktır. Tekrar görüşmek üzere herşey gönlünce olsun abi.
  4. Erhan abi yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  5. Erhan abi merhaba. Kısmetse cumartesi günü uçakla İzmir'e geliyorum. Kuzenimde bir fazer var pazar günü bir aktiviteniz varsa izmir dolaylarında katılmak isterim. Trabzon'a geldiğinizde fırsat bulup tanışamamıştık. Bu sayede tanışmış oluruz. Görüşmek üzere.
  6. gerçekten hayran kaldım abi. teşekkür ederim. sizinde.
  7. arkadaşım selam. kusura bakma online olduğunu görünce yazmak istedim. bu parrot sk4000' ni epeydir arıyorum . nereden ve kaça aldınız? teşekkürler.
  8. Erhan Abi sim kartım mefta oldu beni ararmsınız 5054635428
  9. Abi iyi geceler kusura bakma rahatsız ediyorum cuma günü tanışmıştık ama bilemiyorum hatırlar mısın.Ben bir şey sormak istiyorum Hüseyin abiye aldığınız montları nereden aldınız ve ne kadara aldınız? Bende almayı düşünüyorum da bilgilendirirsen sevinirim.
  10. Merhaba Motokurt abi, fotoğraflarda yan çantalar harika duruyor. benimde siyah bir 250 lik var. yan çantaları nereden temin ettin. bende almayı düşünüyorum.seyahatler için gerekli olacak.teşekkürler...
Toplam ziyaretci mesajı: 26
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

19 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 19
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu