Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
746
Günlük Ortalama Mesajlar
0.23
Fotoğraflar
Toplam Albüm
1
Toplam Resim
0
Genel Bilgiler
Üyelik
13 Nisan 2015
  1. cbr 500 alcamda boy 165 sıkıntı olur mu
  2. Zor soru cidden. Eskiden Unilli vardı ama artık getirmiyolar fiyat/performans oranı çok iyi olduğundan. Senin dediğin ölçülerde Unilli bulunur heralde ama 3-4 senelik lastik olur beklemiş lastik.
  3. Gaziemirde oturuyorum.sonuçta kullanmışsın anlarsın yani yardımcı olabildiğin kadar ol usta
  4. İzmirde mi oturuyorsun hocam syorulmaz61@gmail.com a mail atın iletişim sağlayalım.Çok tecrübeli değilim ama yardımcı olmaya çalışırım.
  5. Sağolasın kardeş çok iyi oldu bu tavsiyeler. Benimde Ybr içime yatmadı daha iyi bi motor arıyordum sayende z one alıcam.senden bi ricam daha olucam kardeşim bende izmirde çalışıyorum izmirden veya civar illerden bakıcam bu motora.bana yardımcı olabilir misin motor testi konusunda. Alıcağım motoru tecrübeli birinin test etmesini istiyorum hem sen daha önceden de kullanmışsın yardımcı olabilir misin
  6. Motosikleti alır almaz sahibindene koydum piyasası canlı mı diye.1 hafta sonra 3800 vereyim dedi birisi.Piyasası var anladığım kadarıyla.Lastikleri ybr den kalın yola daha iyi tutunur diye düşünüyorum.Ybr de vites göstergesi yok.Z one da var ve dijital ibre.Ybr cılız ve kurye motoru gibi ama z one heybetli.Bence tip konusunda sınıfında 1 numara.Herkes soruyor modeli ne kaç cc diye.ybr de bagaj var mi bilmiyorum ama bunda var, 1.5 litre şişe sigiyor bagaja. 2.el alırsan zarar etmezsin.Parçası ucuz dediler, daha hiç parça ihtiyacım olmadı ama bu da bir artı yani.Ben de ybr ve bu model arasıda kalmıştım bunu seçtim hiç pişman olmadım.15000 km yapmiş ybr lere 4400 istiyorlar, kim bilir nasil kullanildi o 15000 km boyunca.Ama ybr yi alıp satması daha kolay olur. 3000-6000 km yapmış temiz ucuz bir z one alabilirsin.Benimki tık demedi Allah a şükür.
  7. Merhaba usta ben yeni motor almak için bi konu açmıştım oraya Mondial z one 180 tavsiyesinde bulunmuşsunuz.motorun şeklini gerçekten çok beğendim fakat Ybr mi alsam onu mu alsam karar veremedim bana biraz tecrübe aktarımı yapabilir misin. Şimdiden teşekkürler
  8. KARŞIYAKA/İZMİR
Toplam ziyaretci mesajı: 8