Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
emraht2013 Hakkinda

Temel Bilgiler

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
9
Günlük Ortalama Mesajlar
0.00
Genel Bilgiler
Son girişi
22 Ağustos 2013 16:34
Üyelik
22 Mayıs 2013
  1. Saat kararlaştırmadık henüz, sabah trafiğe kalmadan İstanbul'u terketmiş olmak istiyoruz. Buna göre saat 6-7 arası yola koyulabiliriz, bir aksilik olursa da 10dan sonra çıkarız. Cumartesi yola çıkıp geceyi orada geçirip pazar öğleden sonra geri dönmeyi planlıyoruz. Buluşma noktası çok önemli değil, Ümraniye'de oturuyorsan IKEA'nın otoparkında buluşabiliriz ama dediğim gibi henüz saat veremeyeceğim, Cuma gününe kadar saati de kesinleştirmiş oluruz. TEM'den gideriz diye düşünüyorum. O yüzden HGS varsa iyi olur. Yanına ne alacağını gezinin sayfasında sor istersen motosikletle bu kadar uzağa olan ilk yolculuğum olacak benim de. Bir tane lastik tamir spreyi, bir tane ilk yardım çantası, bol miktarda su bulundur yanında. Onun haricinde sandviç, bisküvi falan götüreceğim bir de molalarda atıştırmak için.

    İzmit çıkışında, Sapanca'da ve Bolu merkezde mola vermeyi düşünüyoruz şimdilik. Benzin ve yorgunluk durumuna göre fazla ya da eksik mola yapabiliriz.
  2. Kusura bakmayın, mesajınızı göremiyorum şu an telefonum yanımda değil. Dilerseniz buradan iletişime geçebiliriz veya yarın gün içinde size telefon ile ulaşabilirim. Cumartesi sabah yola çıkmayı düşünüyorum ben, bir artçım olacak. Avrupa yakasında oturuyorum ben, beraber gidebiliriz.
  3. Emrah bey merhaba İstanbul grubundan gelecek var zannedersem topiği bir okuyun ve msjlar yazın güncel tutarsak hem istanbuldan katılım hem genel katılım artacaktır
    telefonum : 0546 566 12 05 benide kendinizden haberdar edin katılma durumu ile alakalı yer temini için...Saygılar
Toplam ziyaretci mesajı: 3