Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
CEM. Hakkinda

Temel Bilgiler

CEM. Hakkinda
Biyografi:
Mutlu olmak için Mutlu etmek yeter.
Yer:
izmir
Motosikleti:
Fazer 600 Ve Wr 125 R
Mesleği:
Lojistik.
Kan Grubu:
B Rh+
İletişim:
https://www.facebook.com/mt.izmir.3
Ad Soyad:
Cem Aracı

İmza


Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
2.523
Günlük Ortalama Mesajlar
0.51
Genel Bilgiler
Son girişi
02 Ekim 2019 18:00
Üyelik
30 Eylül 2010
  1. baybaras Merhaba,

    Wr ve yzf serisinde benzin pompası bozulması kronık problem. büyük ihtimal ondandır türkiye fiyatlarını araştır pahalı gelirse ebay oda olmaza 2nci el araştır derim.

    Birde koltugun tam altında enjeksıyon soketi olcak geçen başımıza geldi. motor düştü soket yerinden cıkmıs motor calısıyor herşey faal ama gaz verince stop ediyordu. soketi kontrol et derim.

    Arıza lambası yanıyormu bu arada ?
  2. kolay gelsin bende wr 125 yamaha var 2012 model 2 gündür motor vitesteyken gaz yemi yor enjeksiyonlu sorunu bulamadık
  3. Cem Bey Selamlar;
    Ben Mustafa A. Temel. İzmir Motosiklet Derneği (İzmir motosiklet Kulübü, fakat artık resmi dernek statüsüne geçmiş bulunuyoruz) Eğitim Sorumlusuyum.
    Dernek olarak Turing Kurumu'nun eğitimi için yer konusunda destek vermek isteriz. Dernek evimizde projeksiyon, kafeterya gibi altyapımız hazır durumda. Yönetim Kurulu'nda değerlendirdik ve elimizden gelen yardımı sağlama konusunda karar aldık. Yer henüz belli olmadığı için ilk etapta yer sağlamak aklımıza geldi. Dernek evimiz bu etkinlik için ücretsiz olarak kullanılabilir.
    Bunun haricinde başka bir destekte bulunabilirse ya da herhangi bir ihtiyaç varsa, bizimle aşağıdaki numaradan iletişim kurabilirsiniz.

    Saygılarımızla,
    İzmir Motosiklet Derneği adına,
    Mustafa A. Temel (0532.557.3828)
    Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Sorumlusu
  4. sayfamıza bak sayfamıza :F
  5. dostum fzr sayfasına bır bak ıstersen :D
  6. cem bi mesaj atabilir misin müsait olduğunda yarın yarından sonra.. müsait olursan tabii.. 546 546 71 17, yardımına ihtiyacım var kardeşim.. minnettar kalırım.
  7. Merhaba kardeşim. Yeni motorun tekeri hayıra dönsün kazasız belasız kullanasın inşş. Bende gts 250 evo var 1 senedir sürüyorum fakat önceleride farklı motorlarım oldu. çoğu scootr dı . 2 hafta kadar sadece vitesli motor kullanabildm. şimdi motoru satıp fazer almak istiyorum. fakat hergün köprü geçiyorum ve isteristemez trafiğe giriyorum. sence alınabilir bir motormudur. motor konusunda acemi değilim çok yol yaptım hem şehir içi hem şehir dışı. ama vitesli motor için tam profosyenel değilim. Fazer alsammı almasammı çok zorlarmı beni sence? fikirlerini duyamk isterim. Teşekkürler. .
  8. kardesım face varsa eklıyeyım senı dılersen ne zaman cıkmak ıstersen eslık etmek ısterım
  9. cem birsürü bişey yazdım sanırım gelmedi o yüzden sana özel mesaj aıyorum sağolasın varolsın beni uyandırdın bende işkillenmiştim motordan anlayan üstadlara sorayım dedim su serptin suratıma tabiri cazise uayndırdındın beni kesin apaçi motoru objektif bakınca anlaşılıyo zaten ben dikiz aynasının olmadığını yeni fark ettim. işte aslında hyosung gv250 düşünüyorum ama teklif cazip geldiği için ryaya daldırdı sen uyandırdın sağol. ama sağlam bir gv250 hyosung bulursam alırım böyle fantazilere girmem.
  10. sağolasın cem ilan numarası bu 132086860 bakarsan sevinirim dikiz aynaları yok sanki kaza yapmış gibi motor sizin motorlara bakıyorum cillop gibi bu 2012 model olmasına rağmen sanki 6 yıllık motor gibi görünüyor.
Toplam ziyaretci mesajı: 19
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

65 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 65
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu