Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
ccman Hakkinda

Temel Bilgiler

ccman Hakkinda
Yer:
istanbul
Kan Grubu:
O Rh-
Ad Soyad:
OK tay

İmza


....;"ÖLÜM" Gaz ı basan El de,"HAYAT" Gidonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır..

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
343
Günlük Ortalama Mesajlar
0.08
Genel Bilgiler
Son girişi
05 Ağustos 2021 03:50
Üyelik
20 Mart 2012
  1. Daytona Motor un servisi biraz yoğun olur.serviste GÜRHAN var selamımı söyle (Oktay) tanırım dersin kendisini seni tavsiye etti dersen ilgilenirler.ilgilenmez iseler yine bana haber ver:İLGİLİLENDİRİRİM onları;)
  2. Hocam başlığı ararken gördüm Ninja 250r için daytona motorun servisini önerir misin? 2. el geçen yaz sonu aldım motoru 17000km de, yurtdışına çok çıktığımdan pek fark etmedim ama motor yağ yakıyor gibime gelmeye başladı. Gittim buradaki benzinciye boşalttık yağı yarım litre fln yağ çıktı. Tekrardan yağ koydurdum fln şimdi takip ediyorum fakat motoru bi yetkili serviste test ettireyim bakım yaptırayım diyorum. 18000 e geldi motor 20k bakımını fln aradan çıkartırım hem de hala garantideyken bi sorun varsa parça fln değişir diyorum ne dersin?

    Bu arada İstanbul içi bir buluşma olursa tanışmak isterim. Çapa'da oturuyorum, Ümraniye'de çalışıyorum, Rumeli Hisarüstü'nde okuyorum :D
  3. Merhaba, forumda ninja 250 sayfasini bayağıdır takip ediyorum, renkli-güzel bi sayfa :) Sayfadaki arkadaşlar olgun arkadaşlar, bu yüzden sayfaya henüz yazmaya baslamamış olsam da severek takip ediyorum. Sizi de ordan, yazılarınızdan tanıdım. Ninja kullanıcısıymışsınız, şu an da bi r6'nız var sanırım. Benimde gözüm r6'da, şu 2006-2007 kasalardan kırmızı beyazlarını beğeniyorum. Sizden de fikir almak istedim. Müsait olduğunuz da fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi günler.
  4. ccman daha önce ninja 250 vardı sende galiba.
    şimdi R6 ya yeni geçtin.(Allah kaza bela vermesin.)
    bende 600 cc ye geçmek istiyorum önümüzdeki sezon inşallah. ninja 250 den 600 cc ye geçmenin nasıl bişey olduğundan bahsedermisin biraz. aralarındaki farklar, yaşattığı zevk falan. bunlar nelerdir. tavsiye ediyormusun. ilk ağızdan duymak istiyorum.
    iyi sürüşler...
  5. .................................................. ..........
Toplam ziyaretci mesajı: 5

6 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 6 of 6