Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
artemis99 Hakkinda

Temel Bilgiler

artemis99 Hakkinda
Yer:
İstanbul
Motosikleti:
Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
Mesleği:
Mühendis
Kan Grubu:
A Rh+

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
2.685
Günlük Ortalama Mesajlar
0.98
Genel Bilgiler
Son girişi
01 Kasım 2023 12:03
Üyelik
03 Ekim 2016
  1. Selam hocam iyi günler.
    Ben ilk kez motor sahibi olmaya yaklaştım. Şehir içi gezme. Arada bir çevre şehirlere gitmek için motor almak istiyorum. Artçılı da kullancam çoğu zaman. Acaba hangi scooter beni üzmez. 12 14 bin tl para olcak. Servisi falan olan sorun yaratmayacak.
    Güç işi korkutmasa çok 150lik var da. ABS önemsediğim için bir de 250 olması gerekirse. Maddiyat zorluyor
  2. Ben teşekkür ederim hayırlısı olsun.gule gule kullansın
  3. Merhaba ordu da üniversite okuyorum Haziran’ın 14 ü gibi geleceğim İstanbul a ehliyetim ve motosikletim var Şu anda kask alamıyorum kredi kartına 1000tl gibi bir borcum var isterseniz ekstre yi göstere bilirim size eğer sizin içinde uygunsa kaskı alabilirim
  4. selamın aleyküm üstad 43 yaşında A2 ehliyet sahibiyim honda cb125f motosikletim var kamuda taşeron olarak çalışıyorum (kadroya geçemeyenlerden) motoru yeni aldığım için borcum var o yüzden bir ekipman alamıyorum artçı kaskım olmadığı için artçı da alamıyorum mesela oğlumu alıp gezemiyorum hep bekle diyorum şu borçlar biraz bitsin diye istanbul eyüp yeşilpınarda ikamet durum bu hayırlısı olsun ismim Sebahattin Çağlar
  5. Selamun aleykum hocam adim mehmet öztürk yas 30 tekirdag oturuyorum temizlik gorevlisiyim A2 ehliyetim var tnt250 aldim kaska butcem yok benide ekle taliblerin arasina 😊 kısmet hayırlısı olsun inşallah.
  6. Usta öğrenciyim öğretmenlik okuyorum antalyada kaska talibim çünkü yeni kask almaya bütçem yok , kargı parasını vereyim de bana gönder lütfen:)
  7. Selamün aleyküm kask beden M abi
Toplam ziyaretci mesajı: 7

1 Arkadaş

Arkadaşlar gösterme 1 to 1 of 1