Elint in yoğun baskılarından dolayı yazılmıştır, bana bi kahvaltı borcu vardır

Suzuki alıcaksın tabi Doğancım..
Hyosung güzel motor belki, bak karenajları çok kaliteli elektrik aksamı güzel kamuflajlarını çok beğendim, soğutma sistemi iyi, radyatörü çok kaliteli sayılmaz, şase güzel gidon ilk düştüğünde yamulucam der gibi bakmakta

Bizde şu an bitane kol boşaltmış 650 comet var, onu baya baya inceledim hazır sökülmüşken..
Makina suzuki patentli muhtemelen sv 650 ve dl 650 ile bariz aynı makina ama parça kalittesi aynı değil, kollar mesela sıkıştırılmış sarı malzemeden halen, piston altındaki çapaklar bile temizlenmemiş (işçilikten kısmışlar) malzeme kalitesi inanılmaz farklı yani..
Lastiklerri prelliden almışlar balatalar kalitesiz debriyaj balataları mantar bazlı yapılmış 650 lik makinaya inanılmaz bi durum
Gelelim suzukiye.. Yağ soğutmalı 600 lük makina bandittede kullanılıyor.. İnanılmaz kaliteli bir üretimin eseri kayda geçen tek sorunu 100.000 in üzerinde piston eteklerinden geçel küçük çıkırtılar.. Makina ortadan egzantrikli olduğu için ne palleti ne kam milinin dişlisini aşınıdrıyor nede çabuk uzatıyor zinciri..
Sübapları şimli değil ayarlı piyano dediğimiz sistem, git bi ustaya ayarların 3,5 kuruşa miss gibi. Şarj dinamosu koymuş gavur makinaya, aküü sök vurdur devam et

Tabi akünün ömrüde uzun şarj sistemininde..
Yağ soğutmalı makina hararette kesinlikle bayılmıyor, aksine ısındıkça gaz yemeye başlıyor, önemli ola yağ konusu, yağını eksik etmiyeceksin sana bu kadar az masraf çıkaran bir motora en büyük masrafın yağ olucak. Kaliteli yağ alıcaksın max 4.000 de atıcaksın..
5.30 zincir koymuşlar 600 lük makinaya, aşırı sağlam kaçmış zaten, güzel bakarsan ortalama bi zinciri bol bol teker le beraber 10.000 de bir gerersin, yani bi zindiri 60.000 üzerinde çok rahat kullanabilirsin..
Motor yatmış demişsin, olsun benim motorum kimbilir benden önce kaç kez yattı, bendeyken de bi kere ters döndü, ama bak pırıl pırıl.;
Adam gibi ustaya verirseler adam gibi boyanırsa ve tamir edilirse gayet güzel olur.
Önemli olan makinanın maşalarına, şasesine, gidon bağlantılarına, kafa demirine, bloklarına bi zarar gelmemesi..
Bunu güzelcene incele yada incelet bir ustaya yukarıda yazdıklarımla ilgili herhangi bi sorun yoksa hyo yu 100 sefer cebinden çıkartır suzuki..
İş ikinci ele geldiğinde gsx in ikinci eli çok hareketli değil, e malum hyo650 ninde..
Kısmet bu işler, her malın bir alıcısı vardır..