Land Cruiser 250 mi GV250 mi
-
Bu kıyaslama yapıldımı bilmiyorum bulamadım da ama fikiriniz nedir?
2006 model GV250 ile 2008 model Keeway Land 250 aynı fiyat gibi.
GV250 nin Gösterişli yapısı cezbediyor ama land 250 yıl olarak daha yeni olmasından dolayı daha cazip gibi Boyum 1.78 Kilom 80-85 ve land altımda cok cılız kalmasından korkuyorum. gönlüm GV250 de ama bütcem 3000-4500 maximum o da hatta 4000 olursa 500 de diger masraflar için diye düşünüyorum.
Sizin fikriniz nedir? bu iki modeli V Twin motor olduğu için istiyorum. Başka altarnatif önerilerede açığım.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
-
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
temiz kullanılmışsa ve fazla kilometre yapılmamışsa hyosung derim
-
2rule adlı üyeden alıntı
temiz kullanılmışsa ve fazla kilometre yapılmamışsa hyosung derim
Her satan temiz diyor km ninde bir garantisi yok ilkkez alıcam ve biraz tedirginim o konuda.
-
2ci elde baya dikkat istiyor
en iyisi tanıdıktan filan bulmak ama oda yoksa zor
nede olsa adam satmak için uğrasıyor temiz der tabi
siteden dejavu_91 satıyordu motorunu bir sor istersen
-
bende lc var gayette memnunum gv ye bütçem yetmemişti
gönlüm her zaman gv den yanaydı güç olarak
ama lc nin görüntüsü gv den daha hoşuma gidiyor
unutmadan 350 tl egzoz masrafı şart lc için onu yaptıktan sonra gören 600-700 cc zanediyor :D
-
double-tt adlı üyeden alıntı
bende lc var gayette memnunum gv ye bütçem yetmemişti
gönlüm her zaman gv den yanaydı güç olarak
ama lc nin görüntüsü gv den daha hoşuma gidiyor
unutmadan 350 tl egzoz masrafı şart lc için onu yaptıktan sonra gören 600-700 cc zanediyor :D
Senin boy kilo kac resmin var mı orantılamak icin iyi olabilir.
-
zenon adlı üyeden alıntı
Senin boy kilo kac resmin var mı orantılamak icin iyi olabilir.
http://www.turkchopper.com/forum/index.php?topic=1444.0
burada olması lazım
-
zenon adlı üyeden alıntı
Her satan temiz diyor km ninde bir garantisi yok ilkkez alıcam ve biraz tedirginim o konuda.
ben de zaten her temiz diyen ve az kilometreli motoru al demiyorum ki. motora bakmaya giderken mutlaka yanında tanıdığın bi usta götür. sesinden bile anlar motorun nasıl kullanıldığını. temiz motor zaten bi bakışta anlaşılır.
şimdiden hayırlı olsun.
-
2rule adlı üyeden alıntı
ben de zaten her temiz diyen ve az kilometreli motoru al demiyorum ki. motora bakmaya giderken mutlaka yanında tanıdığın bi usta götür. sesinden bile anlar motorun nasıl kullanıldığını. temiz motor zaten bi bakışta anlaşılır.
şimdiden hayırlı olsun.
Keşke cevremde oyle birileri olsa ama bırak ustayı motosiklet kullanan yok.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 ----------
double-tt adlı üyeden alıntı
Sen bana gore baya cılız kalıyorsun sanırım Senin boy kilo kac :D
-
kardeş hangi semttesin? onu da yaz da belki çevrede milletin tanıdığı bir usta vardır, motor bakmaya giderken onu alıp götürürsün ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
Yardımcı olurum, özel mesajla yolla motoru
-
gv 250 öneririm. keeway kullanmadığım için herhangi bir tecbürem yok..
boyum 180 kilom 75.. ben 35.000 km de bi gv250 satın aldım şu an bi sıkıntısı yok memnunum 2 ay oldu.
-
polo34 adlı üyeden alıntı
kardeş hangi semttesin? onu da yaz da belki çevrede milletin tanıdığı bir usta vardır, motor bakmaya giderken onu alıp götürürsün ...
İkitellide Başakşehirdeyim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:02 ----------
motorhocası adlı üyeden alıntı
Yardımcı olurum, özel mesajla yolla motoru
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
Biri bu
http://www.sahibinden.com/temiz_250_...XQQdisplayitem
Diğeride usteki link gv250 yi kredi kartına taksit imkanıda var o yondendende bana avantajlı ama hemen yarın alamıycam bu ay sonu ehliyet alıyorum tahmini subat sonu ,ortası gibi alırım.
-
MkD arkadasın dediği gibi ben satıyorum motorumu, sitede de az çok tanınıyoruz yani motor problemsiz zaten garantisi var 1.5 yıl hala devam etmekte olan özel mesaj attın kısa olarak motorun bilgilerini düşünürseniz irtibata geçebiliriz.
-
DeJaVu_91 adlı üyeden alıntı
MkD arkadasın dediği gibi ben satıyorum motorumu, sitede de az çok tanınıyoruz yani motor problemsiz zaten garantisi var 1.5 yıl hala devam etmekte olan özel mesaj attın kısa olarak motorun bilgilerini düşünürseniz irtibata geçebiliriz.
Yardımların için teşekürler Dejavu_91.
-
İki aracın yakıt tüketimleri nedir peki cc de fark yok ama Hp de fark var gözüküyor. Şehir içi ve dışı yakıt tüketimi nedir?
-
tabiki gv250 derim motorları gt250 ile aynı,29 hp lik makina,bizim Erdal abide var canavar gibi maşallah,temiz olması da önemli tabi,hyo düşünürsen mutlaka tanıdığın birkaç ustanın olurunu al.sonradan başın ağrımasın
-
Usta landcruis 250 kullanıcısı olarak motorumdan memnunum ama hyosung kullanmadım ne nasıldır bilemiycem.Ama bizim motorların sıfırı 5,500 ile 6,000 bin lira arasında değşiyor bu parayı hak etmediğini söyliye bilirim .Verdiğin linklerden lc 250 daha temiz görünüyor.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
Hay.alper.est adlı üyeden alıntı
Usta landcruis 250 kullanıcısı olarak motorumdan memnunum ama hyosung kullanmadım ne nasıldır bilemiycem.Ama bizim motorların sıfırı 5,500 ile 6,000 bin lira arasında değşiyor bu parayı hak etmediğini söyliye bilirim .Verdiğin linklerden lc 250 daha temiz görünüyor.
Alırsam sıfır almam zaten @Hay.alper.est gönlüm gv den yanada olsa pahalı oluyorlar aslinda + 1000-2000 para değil ama olmayınca olmuyor işte.
Yakıt tüketimi nasil peki lc 250 nin?
Ha birde arka koltuğu hangisinin ki daha rahat?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler