Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

scooter alıcam yardım lütfen

Motovento
    REKLAM ALANI

selamlar ben 178 boyunda 80 kiloyum scooter almak istiyorum.çin malı falan düşünüyordum ama çok dandiktir elinde kalır dediler.bu ilk motorum olucak onun için karar vermekte zorlanıyorum en fazla 3-4 bin ytl param var ve bu motorla uzun yolda yapmak istiyorum(istanbul-ankara,istanbul,izmir vs) yani rahat olsun 2.el 0 farketmez bi motor önerebilirmisiniz?
    birde nette kymco ya baktım kymco agility city var o motor nasıldır kullanan varmı?

şimdiden saolun

bu arada 2.el bws 100 düşünüyorum 15000 km de olanlar var ömrü ne kadardır bunların

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KymcoXciting 250
    Alıntı rubbish1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar ben 178 boyunda 80 kiloyum scooter almak istiyorum.çin malı falan düşünüyordum ama çok dandiktir elinde kalır dediler.bu ilk motorum olucak onun için karar vermekte zorlanıyorum en fazla 3-4 bin ytl param var ve bu motorla uzun yolda yapmak istiyorum(istanbul-ankara,istanbul,izmir vs) yani rahat olsun 2.el 0 farketmez bi motor önerebilirmisiniz?
    birde nette kymco ya baktım kymco agility city var o motor nasıldır kullanan varmı?

şimdiden saolun
    Sevigili arkadaşım bu paralara belki KYMCO grand dink 250 veya 5.000 ytl civarı xciting 500 cc bakablirisin ben xciting 250 kullnıcısıyım çokkk menunun gerçekten tavsiye ederim sana değerlendir valla hemde uzun yol için....

Motosikleti
    suzuki burgman an400&sym joyride200
    sym joyride 200 ü de öneririm.kusursuz bir alet..
    [B]face your fears,live your dreams[/B]:bounce:

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    paran varsa japon bir marka al derim ama bütçem kısıtlı diyosan kymco al üzülmessin
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    4000 ytl ye iyi bi honda dylan bulabilirsin
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ben 5 aylık honda beat satıyorum lazımsa özelden msj at

kardes o fiyata kymco nerden bulcak ya ikinci el diyosun sanırım sıfırı paalı yaa
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 5 aylık honda beat satıyorum lazımsa özelden msj at

kardes o fiyata kymco nerden bulcak ya ikinci el diyosun sanırım sıfırı paalı yaa
    agility city 125cc bi bak derim çok temiz makina motor alacam diyo büyük ihtimalle ilk motoru olacak bence ideal . makina 100-110 km ye çıkıyo .
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    =) yaa olayın benne ne alakası war emre? =)
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

ewet ilk motorum olucak 150cc ye kadar bişi arıyorum zaten önemli olan rahat olsun 150 falan basmasına gerek yok geze geze de olsa normal bi hızla gidebilelim yani 2 kişi

Motosikleti
    Kymco Xciting 250 İnternetli :)
    Rubbish selam
    öncelikle hayırlı olsun
    elindeki bu parayla bi rçok makinanın 2çelini bazılarının sıfırını rahatlıkla bulursun.
    belirli bir marka takıntın yok ise veya sccoter da kararlı isen ( vitesli kullanmak bana göre ayrı bir meziyet ) kymco yada sym de karar kılmanı nacizane tavsiye ederim.

Kymco larda yeni çıkan süper8 modeli ve agility city güzel motorlardır. bu motorların sıfırını rahatlıkla alabilirsin.
    Sym joyride ve kymco grand dink modellerinin 2.ellerini alabilirsinki uzun yol için daha ideal motorlardır. özellikle su soğutmalı olması uzun yolda yazın kasmadan gitmene yarar diye düşünüyorum..

ne alırsan al çok çok iyi araştır ve sonra al..şimdiden kazasız belasız sürüşler..
    Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    =) yaa olayın benne ne alakası war emre? =)
    yanlış anlama abi sen dedin ya o paraya kymco nerden bulack diye ona istinaden dedim . .

Alıntı kirki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rubbish selam
    öncelikle hayırlı olsun
    elindeki bu parayla bi rçok makinanın 2çelini bazılarının sıfırını rahatlıkla bulursun.
    belirli bir marka takıntın yok ise veya sccoter da kararlı isen ( vitesli kullanmak bana göre ayrı bir meziyet ) kymco yada sym de karar kılmanı nacizane tavsiye ederim.

Kymco larda yeni çıkan süper8 modeli ve agility city güzel motorlardır. bu motorların sıfırını rahatlıkla alabilirsin.
    Sym joyride ve kymco grand dink modellerinin 2.ellerini alabilirsinki uzun yol için daha ideal motorlardır. özellikle su soğutmalı olması uzun yolda yazın kasmadan gitmene yarar diye düşünüyorum..

ne alırsan al çok çok iyi araştır ve sonra al..şimdiden kazasız belasız sürüşler..
    peki dostum bunu dikkate alıcam ama benim dediğim gibi ilk motorum olucak dolayısıyla bilgim yok 2.el alırkende açıkçası kazık yerim diye tırsıyorum kaç km ye kadar alabilirim sence yani varmı bunun bi sınırı veya kuralı?

honda dylan .........

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KymcoXciting 250
    valla al bi KYMCO 100.000 KM GARANTİSİ de var çokkk memnun kalcaksın .. Sahibinden.com a dak bende tavsiye ben aldımm KYMCO çok memnunum süper derim sana alll bana dua edeceksinnn

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı CBA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda dylan .........
    aynen ama 4 binden başlar eğer kıstırırsan 3,500 e temiz kaçırma derim..
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    Kymco Xciting 250 İnternetli :)
    Alıntı rubbish1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki dostum bunu dikkate alıcam ama benim dediğim gibi ilk motorum olucak dolayısıyla bilgim yok 2.el alırkende açıkçası kazık yerim diye tırsıyorum kaç km ye kadar alabilirim sence yani varmı bunun bi sınırı veya kuralı?
    motorun km sinden önce bakacağın bir çok konu var..km ikinci planda gelmekte.. örneğin kazası varmı yatmışmı sürekli bir sorunu varmı senin kullanımına uygunmu vs vs... bunların bir çoğunu sen anlayamayacaksın..bir çoğumuz gibi o nedenle güvendiğin bir ustaya veya servise götürerek bunu anlayabilirsin.. 5000 - 6000 km lerde alacağın bir kymco seni aşırı mutlu edecektir diye düşünüyorum..
    ben kymco dan önce sym ile de bayaa bir ilgilendim.. joyride da oldukça iyi güvenli ve sağlam bir motordur..onuda bir incele istersen..
    arkadaşlar honda dylan demiş..oldukça sağlam ve seri bir motordur..henüz yolda bırakanını görmedim..uygun fiyatlı temiz bulursan oda güzel motordur...
    Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KymcoXciting 250
    KYMCO 100.000 KM GARANTİSİ de var çokkk memnun kalcaksın .. Sahibinden.com a dak bende tavsiye ben aldımm KYMCO çok memnunum süper derim sana alll bana dua edeceksinnn 2 nci el sağlam bi usta bul ve baktır yada kymco super8 al ... ama önce içine sinsin herkesin görüşlerini dikkatte al !!!! ama sen neyi beğeniyosan onu al ...

saolun beyler dikkate alıcam başka motor öneren varsa paylaşırsa sevinirim

Motosikleti
    SYM Joyride
    sym joyride 200 al arkadaşım sorunsuz iyi bir makina ve estetik görünümü var senide rahatlıkla taşır. Uzun yol cok rahat
    2 kişi yaparsın.

-HK- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    dylan'ın motoru çok güzel fakat genel olarak pek bilgim yok... kymco'nun bagajına da tam kask sığıyo bence önemli bi artı ;)

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)