mondial 100 kh mi Kuba 100-6 mı
-
öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katılıyorum motorlar hakkında pek fazla bi bilgim yok bana yardımcı olursanız çok sevinirim. . .
KUBA MOTOR 100-6 modeli görünüş ve fiyat bakımından iyi geldi bana
http://www.kubamotor.com/kb100-6.htm
Mondial Hakkında hiç bir şey bilmiyorum
http://www.mondialmotor.com.tr/MONDI...UKH/index.html
ve bu motorlara ne gibi modifiye yapılır bilgi verirseniz çok mutlu olurum
Reklamlar
-
ya bi alda modifiyesi kalsın be kardeşim
-
contrary adlı üyeden alıntı
ya bi alda modifiyesi kalsın be kardeşim
ya kardeş ben hepsini bir arada çıkartmak için yazdım 2 konu açmak için değil Oke motor lar hakkında yorum bekliyorum
-
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
tşk ederimde ben iki motor arasında yorum bekliyorum
-
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
kuba motor kullanan varmı veya tanıdıklarında olan ??
-
-
Hmm teşekkür ederim yorumlar için
-
tolgahan100 adlı üyeden alıntı
Hmm teşekkür ederim yorumlar için
merak ettim yaşın kaç acaba?
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
genç kaptan adlı üyeden alıntı
merak ettim yaşın kaç acaba?
17 nolduki
-
-
ikisinide kullanmadım ama kuba motor daha hoş görünüyo
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
-
Arkadas ben mondial 100 UKH yi cuma günü aldim plaka ve ruhsat isleri henüz bitmedi, bu yüzden su iki günde yakin cevremde 30 km gibi deneme yaptim.
motor yarim otomatik kullanmasi cok kolay.
kitapcigina baktigimda kitapcikla websitesindeki veriler de bazi celiskenler var, ornegin depo kapasitesi kitapcikta 4 litre web sitesinde 3,5 litre gibi.
Ben motorsikleti almaya gíttigimde, 2,5 litre yanimda götürmemi istemislerdi henüz onunla duruyorum, depoyu fullemedim.
Ayrica web sitesinde belirtilmeyen ama kitapcikda belirtilen,
1.azami yük kapasitesi: 150 kg,
2.azami hiz 80 km.
Mondial benim ihtiyacimi karsilar gibi.
---------
Kuba 100-6 yi tanimiyorum web sitesindeki verilerinde özellikle iki noktada mondiale fark atmis:
1.azami yük kapasitesi: 180 kg(bu hondanin degerinde, dogruysa),
2.azami hiz 160 km (ben oldukca süpheliyim).
-
arkadaşımda kuba var. pek iyi değil hepside aynı aslında. mondial yedek parça bolluğu var. bende kanuni tigrina var üçünün arasında kanuni daha iyi. ikinci motoruda kuba aldım ama 150lik. gayet iyi resimdeki motor. bence sıfır alacaksan hiç bulaşma. ybr al ikinci el. pişman olursun yoksa benden demesi.
-
-
-
bence kuba
Ama benim ki xy-100-e aynı aldık bir arkadasla yarıs yaptık ve mondial tozumu yututyo walla bide o sonra dan eksoz actırdı dişli degiştirdi sibop ayarı yaptı hala gecemişyor 100 cc her motoru gecer belki celikle aynı kalır herkes mondial yapıo modifiye bide farklı yapın benim var NEFRET die KUBA ne dişli var ne motorunu oynadım nede eksoz acık 1200 gidiyo arklarınkini hep geçio resmini de paylaşacagım sizle herkese iyiy vakitler kazalsız yollar dilerim
-
bence kuba xy 100e
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:35 AM ----------
kuba hem ucuz hemde bence daha kaliteli yeni cıkması tek sorunu şimdi ben kullanıyorum her türlü yedek parcası servisinde var git gez bence kubayı
-
Mondial dan iyidir Küba şaşma.
Yolver gitsin .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)