Merhaba arkadaşlar,
Suzuki Burgman AN 400
Honda FJS 400 Silverwing
Aprilia Atlantic 500 Sprint
Piaggio X9 500
kullanan, duyan, bilen arkadaşlardan değerli tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum. Teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar,
Suzuki Burgman AN 400
Honda FJS 400 Silverwing
Aprilia Atlantic 500 Sprint
Piaggio X9 500
kullanan, duyan, bilen arkadaşlardan değerli tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum. Teşekkürler..
Kymco Xciting 500 F/P oranı çok iyi!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
bunların hepsine otur git gorunus olarak incele biraz hangisi fiziksel yapına daha uygun bi bak snr hangileri cidden sana uygun ztn onu anlıcaksın snr gel ozmn mekanik aksam konusunu konusalım
yoksa bu 4unden birini secmen gercekten cok zor
true love..
Drift Religion
ehehueh farklı bi seçenek daha tşkler
eyw ben daha çok burgman üzerinde duruyorum ama daha sonradan bakımları olsun, servisi olsun, yedek parçaları olsun, aralarında sorunlu olup olmadıkları hakkında bilgi edinmem lazım.. yoksa 400-500 çok da önemli değil açıkçası.. onun sonu yok çünkü saolasın..
en baştada yazdığın gibi tabii ki burgman..
şaka bir yana burgman haricilerindekileri kullanmadım fakat 22000km dir burman kullanan biri olarak, şikayet ettiğim tek konu yok.
tabii eski kasa için konuşuyorum. çünkü yeni kasalarda varyatör problemi var. ve çözülmedi haalaa diye biliyorum.
Hala ne alacağına karar veremedinmi tabiki Aprilia Atlantic 500 cc scooter İtalyan işidir,hatta motosiklet İtalyan işidir.Bi kullan bak ne demek istediğimi daha iyi anlıcaksın.Yedek parça ve fiyatları hepsi aynıdır.Burgmanın ön sinyalleri 300 ytl dir hondanın ön camı uçuk fiyattadır yani hepsinin fiyatları hemen hemen aynıdır,çünkü hepsi ithal.Bakımları aynı paralara gelir çünkü 1 litre yağ 17 ytl dir hava filtreleri yağ filtreleri aynıdır.Çok ta fazla kafanda sorun yapmana gerek yok al bi Aprilia 25 sene bin
burgman yada aprilla al fazla fark yok hepsi aynı kafanı fazlada karıştırma al bran önce zavkine bak bin sahilde dolaş
FJS 400 derim ben, çift silindir olması büyük bir avantaj.
Bence Silverwing400 çünkü çift silinidir ve Burgman gibi sorunu yok
hatta 14.000.000 vermişken SW600 16.000.000 ytl (anahtar teslim) ve ABS li
yıllarca sorunsuz bin !
Alternatif Beverly500 büyük teker (bacak show)
Ama şeeriçi ağırlıktaysa 250 cc yi tercih edelim, malum benzin fiyatları
1 adet çok temiz 2005 1600 km X9 250 cc ondan daha temiz 300 km de 2007 X8 250 mevcuttur.
two wheels only !
500 cc çok yakar demeyesin sakın kızarımBenim Aprilia hala 15 kuruş bile yakmıyor yani 150 cc scooter dan bile az.Motosiklet İtalyan işidir.
piaggio x8 kullanıcısıydım ve cok memnundum piaggio derim ama silverving te hiç fena deil
Resim Koysanız Hoş Olur
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
kısa bi süre silverwing kullanmıştım..
(3 saat kadar)
çok rahat ve 2 silindirli motoruyla çok güçlüydü..
ama Türkiyede nedense burgmandan sonra düşünülüyor..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)