Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Xmax Ironmax modeli hakkında

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    26 Aralık 2015
    Şehir
    kadıkoy-kagıthane
    merhaba arkadaslar, uzun zamandır dusunmus oldugum xmax 250 modellerı arasına 2016 ıtıbarıyle ıron max 250-400 modellerı gelıyor.
    dızayn olarak standart olarak led far eklemısler. artık bızım bunu eklememıze gerek kalmayacak. abs sız modelı yok. sele bıraz daha farklı ve konforu artmıs gorunuyor. pıyano black olarak tek rengını bılıyorum baska bır renk cıkacak mı henuz bılgım yok. gostergelerde farklı renk seceneklerı olabılır. sonuc olarak benım motor ıron max ın gelmesınden sonra netlık kazanacak. umarım koyu grı secenegınıde ıhmal etmezler. farklı bılgılerı olan varsa detaylandıralım arkadaslas.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    eminemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2016
    Şehir
    Beşiktaş / İstanbul
    Motosikleti
    X Max 250 Ironmax
    İyi Akşamlar,

    Foruma henüz üye oldum ve yaklaşık 2-3 saat önce İstanbul Daytona Motor'dan X Max 250 Ironmax modelini satın aldım. Kısmetse cuma günü teslim alacağım. Normal X MAx ile tespit ettiğim farkları ve bu farkların sonuçlarından kısaca bahsetmek istiyorum.

    -Öncelikle ironmax tek renk ve mat siyah renkte
    -Gidon altındaki plastik parçaların yerine deriden pedler yerleştirilmiş
    -Hem ön far hem arka far led
    -Koltuk XMax 400'ü andırıyor. Sırt desteği ve dikiş kalitesi oldukça iyi (uzun yol yapanlar selenin daha konforlu olduğunu söylüyorlar)
    -Standart ABS li
    -Alüminyum ayak pedleri mevcut

    Genel olarak sınırlı sayıda (1000adet diyorlar) gelecek olan bu model dışarıdan bakıldığı zaman çok az daha dikkat çekiyor ve kalteli gözüküyor. Ben momodesign'ı pek sevmemiştim ama ironmax oldukça başarılı. Bunun yanı sıra fuarı beklemeyip, ruhsata 2015 olarak işleterek 1.000 TL ucuza aldım. Yani Xmax2015 abs fiyatına iron max almış oldum.

    Saygılarımla,

  3. #3
    smtknc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Multistrada 1200s
    Merhaba,

    Ben de bugun satin alip, bugun bayiden cikartip sigortayi ruhsati ve plakayi bugun icerisinde epey kosturma ile halletim.

    Nmax sonra bana herkesin sert dedigi amortisortler bildigin kus gibi geldi ve sele bekledigimden cok cok daha rahat. Abs li xmax almayi dusunen varsa eger sirf sele icin bile aradaki farki vermeye deger bence.
    eminemre bunu beğendi.

  4. #4
    MASTER_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ağustos 2015
    Şehir
    ISTANBUL
    Motosikleti
    NC750 X DCT
    merhaba,

    ocak ortasında ben de ironmax aldım. yaklaşık 600km dir biniyorum. seleden çok memnunum. tekeriniz düz bassın. saygılarımla


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)