250 CC için tavsiye ve yardım lütfen
-
Merhaba arkadaşlar adım Metin;
Yaklaşık 3 öncesine kadar Ninja ZX-6 R 636 2008 model gözümün nuru motorum vardı ilk sahibi değildim ama alırken çok fazla usta gezdirdim ve satarkende çok cebelleştim kendimle ve malesef okuldu askerlikti falan derken sattım. Şimdi yeniden almayı düşünüyorum ama Bilirsiniz ki bizde Attan inip eşeğe binmez kimse ama maddi yönden de çok sıkışık bir durumdayım bu yüzden bana 10.000 liranın altında 600 cc gibi duracak sağlam bi makina lazım.
Ben bi kaç makinaya baktım;
1. Daelim Roadwin 250
2. Magelli 250 R
3. Hyosung 250 R
Düşündüğüm modeller Super Sport Lütfen artısıyla eksisiyle eleştirip tavsiye ve öneride bulunun Şimdiden Sağolun.
Reklamlar
-
İkinci el temiz sym Wolf 250 veya Cbr 250
-
görüntü olarak megelli, kalite olarak daelim. hyosung'u oldum olası sevemedim, babasınıda sevmezdim zaten
-
Meraba
6000 lira butcem var. Cbr 125r - hyosung gt250 naked modelleri arasinda kaldim... hangisi daha az beni uzer. Hangi modeli onerirsiniz. Yada bana bu butceyle ne onerirsiniz baska?
-
ouz8990 adlı üyeden alıntı
Meraba
6000 lira butcem var. Cbr 125r - hyosung gt250 naked modelleri arasinda kaldim... hangisi daha az beni uzer. Hangi modeli onerirsiniz. Yada bana bu butceyle ne onerirsiniz baska?
Cbr125 daha sorunsuz, uzun ömürlüdür.
Commuter düşünürseniz 6bine temiz cbf250,ybr250 bulmak mümkün. Performans olarak Cbr125ten daha iyidirler.
-
tdi0m adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar adım Metin;
Yaklaşık 3 öncesine kadar Ninja ZX-6 R 636 2008 model gözümün nuru motorum vardı ilk sahibi değildim ama alırken çok fazla usta gezdirdim ve satarkende çok cebelleştim kendimle ve malesef okuldu askerlikti falan derken sattım. Şimdi yeniden almayı düşünüyorum ama Bilirsiniz ki bizde Attan inip eşeğe binmez kimse ama maddi yönden de çok sıkışık bir durumdayım bu yüzden bana 10.000 liranın altında 600 cc gibi duracak sağlam bi makina lazım.
Ben bi kaç makinaya baktım;
1. Daelim Roadwin 250
2. Magelli 250 R
3. Hyosung 250 R
Düşündüğüm modeller Super Sport Lütfen artısıyla eksisiyle eleştirip tavsiye ve öneride bulunun Şimdiden Sağolun.
Bence 1-2 yi hiç düşünme bile,3 üde çok az düşün ^^Bunlar yerine japonlara bir göz at derim,daha az sıkıntı çekmek adına.
-
daelim yada sym wolf tavsiye ederim
-
-
Attan inip eşeğe binilmez. Sevmediğim motora binmem para biriktiririm.
-
İlk 2 Sıraya Bakma Bile Temizinden 2008 Model Sonrasından Bi Hyosung Çek Derim 2006-07 Kasaları Karbüratörlü Kesici Yok. Genellikle Zorlanmış ve Ciğeri Alınmış Oluyor.
-
Hep Megelli'ye karşı bi önyargı oluşmuş.Ben Megelli 250R kullanıcısıyım gayette mutluyum gönül rahatlığıyla önerebilirim sana
-
Valla Ne yalan söyliyeyim kafam daha çok karıştı :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
barisatmacaa adlı üyeden alıntı
Hep Megelli'ye karşı bi önyargı oluşmuş.Ben Megelli 250R kullanıcısıyım gayette mutluyum gönül rahatlığıyla önerebilirim sana
Barış; Kardeşim çok titreme korkutuyor beni onun dışında birde gidonun sağa manevrası depoyu yalıyor bunlar beni korkutuyor :(
l-layat 1 Sınavsa ; Ben adımı yazar cıkarım !!!
-
Valla sıkı pazarlıkla ninja 250 de alabilirsin 9-10 bin arasına , 2011-2012 model . Zaten kawa kullanmışsın. Bu sınıftada en iyi kawa olduğunu biliyorsundur
-
Ahmet Abi adlı üyeden alıntı
Cbr125 daha sorunsuz, uzun ömürlüdür.
Commuter düşünürseniz 6bine temiz cbf250,ybr250 bulmak mümkün. Performans olarak Cbr125ten daha iyidirler.
Adam ybr 250 ye commuter dedi ya belimdeki 7.65 i çıkarıp evin içine 2 el ateş edesim geldi..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Kardeşim titreme denildiği kadar hat safhada değil titremiyormu titriyor ama hissetmiyosun bile.sağa dönüşte şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım ben.gönlünün rahat olmasa için yeni gelen Megelli'lere bir bak derim.
-
Bugun hyosung kullandim gt 250 r , acayip bir makina kesin denemelisin dün de cbr 250 kullanmistim ama cbr da ruh yok ha gidiyor mu gidiyor.
-
inazuma ya da bi bakmalısın bence
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Adam ybr 250 ye commuter dedi ya belimdeki 7.65 i çıkarıp evin içine 2 el ateş edesim geldi..
Benimde 150mm ile 1 el ateş edesim geldi. Enduro olacaktı yanlış yazmışım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)