Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar.
Seneler önce sıkı bi takipçisi idim bu forumun çok soru sordum çok konu okudum aklımda yerleşti bazı şeyler ama sonra araya hayat girdi ama asla unutulmadı. Aradan seneler geçti ilk göz ağrımı almaya karar verdim paramı biriktirdim fakat sonra öğrendim ki venox 250 nin sıfırını artık...
Herkese selamlar genelde okuyucu olarak takılsamda forumda bu sefer paylaşasım tuttu.Forumda arattım bu blog u göremedim eğer daha önce paylaşıldı ise sileyim.
Faruken Bayraktepe ve Memo Tembelçizer in enduro hikayelerini muhteşem esprili bir dille fotoroman şeklinde paylaştıkları bir blog...
Selamlar herkese forumu araştırdım bu konuda bir başlık bulamadım o yüzden açmak durumunda bulundum.
Ducati nin Türkiye deki durumu nedir.Servisi yedek parçaları distribütör firması müşteri memnuniyeti motorun kalitesi kullanım ömrü satış sonrası destek vs. vs. ayrıca tavsiye eder misiniz...
İyi akşamlar herkeslere. Yakın zamanda motor almayı düşünüyorum. Aklıma ve cüzdanıma en uygun motorun kymco venox olduğuna karar verdim gibi gibi ama netten ikinci ellerini arattığım anda biraz şaşırdım gibi hatrı sayılır süredir ülkemizde olmasına rağmen bu motorun 20.000 km den fazla ikinci el...
Selamlar ikinci el motor alım satımı ne kadar kolay oluyor bizim ülkemiz de onu öğrenmek istiyorum.
Aklımdaki şeyi söyliyeyim ocak şubat ayı civarında ikinci el bir venox almayı düşünüyorum ama haziran sonunda yurtdışına gitmem gerekiyor 5aylığına ,satıp gitmeyi düşünüyorum harçlık olsun diye...
Arkadaşlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim herşey tamam bir tek eksik motosiklet tecrübesine sahip insanlardan alacağım bikaç akıl oda etrafımda bu tür hiç insan olmadığı için sizlere soruyorum.Yardımcı olursanız çok sevineceğim
Sıfır Stkanuni Gv250 mi yoksa 2000model 50000binkm yi geçmiş bi...
Selamlar.Ehliyetide aldık parayıda denkleştirdik ama bir türlü alacağım motosiklete karar veremiyorum.İçimden bir ses cruiser tarzı olsun diyor ama o fiyata muhteşem bir transalp alınabiliyor ilk gördüğüm anda da ikisinede ayrı ayrı aşık oldum resmen aşk üçgeni yaşıyorum şu anda her an bunları...
http://www.banksy.co.uk/menu.html
Bu adamın tualleri ingiltere deki reklam panoları,yazı şeklindeki grafittiler,telefon klubeleri hatta fidanlar :) Özellikle outdoors kısmındaki eserlerinide bakmanızı tavsiye ederim çok hoş çok özgün çalışmaları var.
"İyi günler herkese.Ben bu cumartesi a2 nin direksiyon sınavına girdim ankarada onla ilgili başlık bulamadım o yüzden yeni konu açtım umarım hatalı değildir."
Birkaç şey sormak istiyorum.Bizim motor mondial 125kt idi ve haşatı çıkmış bir motordu.Neyse sıra bana geldi beni bayağı bir heyecan...
İyi günler ben bu aralar ikinci el bir motosiklet almaya niyetlendim.Birşey sormak istiyorum kaliteli bir motosikletin(japon yada hyo) motorunun ömrü yaklaşık kaç km dir?İyi kullanıldığını iyi bakıldığını var sayarsak.Mesela bir motor buldum sissy barıydı ön camıydı çantasıydı full veriyor adam...
Öncelikle motoru çalınan tüm arkadaşlara geçmiş olsun umarım kısa zamanda tekrar kavuşursunuz motorunaza.Ben forumda yeniyim daha fazla başlık açmadım yada cevap yazmadım forumu araştırıyordum uzunca bir süredir ve sürekli söylemek istediğim birşey vardı umarım daha önceden söylenmemiştir yada...
İyi günler dilerim. Öncelikle kendimi tanıtayım ben motosiklet sahibi olma adayıyım umarım yakında bende bu forumda şurayı gezdim şöyle yaptım yada şu motoru nasıl temizleyeceğim gibisinden mesajlar atacağım fakat forumda gezipde öğrenemediğim birşey var onun cevabını sizlerden öğrenirsem ne...